Πρόσφεραν όμορφο θέαμα οι οδηγοί στην 40η Ανάβαση Πορταριάς-2η θεση ο Καπουρελακος

Στην πάντα όμορφη όλες τις εποχές Πορταριά, η Λ.Α.Βόλου πραγματοποίησε στις 5-6 Σεπτεμβρίου την 40η Ανάβαση Πορταριάς χωρίς την παρουσία θεατών λόγω της πανδημίας.
Με τις καιρικές συνθήκες να είναι οι κατάλληλες, οι οδηγοί είχαν ως μόνο στόχο να ανέβουν τα 4,7 χιλιόμετρα της νέας διαδρομής όσο το δυνατόν γρηγορότερα.
Οι 85 οδηγοί πρόσφεραν πολύ όμορφες στιγμές και η 40η Ανάβαση Πορταριάς στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία με διοργανώτρια τη Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου συνεπικουρούμενη από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Βόλου.
Όσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα ο Μηνάς Μπενής με Mitsubishi Lancer Evo IX κατέκτησε τη νίκη στην Ομάδα Ν, καθώς σημείωσε και στο δεύτερο σκέλος τον ταχύτερο χρόνο της κατηγορίας. Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Γιώργος Κωνσταντακόπουλος με ακόμα ένα EVO ενώ στη τρίτη θέση του βάθρου της Ν, ανέβηκε ο νικητής της κατηγορίας Ν εως 2 λίτρα καθώς και της κλάσης Ν2, Βίκτωρας Ρέκκας με Citroen Saxo.
Για την κλάση Ε11 νικητής αναδείχθηκε ο Πάτροκλος Κάνσος με VW Golf.
Άγγιξε τη νίκη αλλά.. του γλύστρησε για μόλις 0.36δευτερόλεπτα, ο Κωνσταντίνος Καπουρελάκος με BMW 320 E30 ενώ ο Δημήτρης Μανωλόπουλος με ίδιο αυτοκίνητο συμπλήρωσε την πρωτη τριάδα της κατηγορίας.
Μεσω της ιστοσελιδας krokeai.gr θελει να ευχαριστησει όλους όσους τον στηριζουν και τον βοηθουν σταθερα στην προσπαθεια του.
Τα λιπαντικά Yacco Peter Zacharakis, τον αγωνιστικό εξοπλισμό mi.to Roberto Stefania, το ρεκτιφιέ original Μιχάλης Παρασυράκης τη μεταφορική εταιρεία samos Express τα Capspeed ανταλλακτικά ,capspeed motorsport κ φυσικά τους χορηγούς επικοινωνίας Draseis Politon και την ιστοσελίδα krokeai.gr.

Ακολουθήστε το krokeai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις.