Γκολ και θέαμα στο φιλικό των Παλαιμάχων Λακωνιας-Αιγαλεω .[Φωτο]

Σπουδαίο παιχνίδι στο Βλαχιωτη  αναμεσα  στο Αιγαλεω και την Λακωνια σε επίπεδο Παλαιμάχων.

Τις ποδοσφαιρικές τους… αρετές ξεδίπλωσαν για μία ακόμα φορα οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Λακωνιας και του Αιγαλεω  σε ενα παιχνίδι  που μπορεί μεν να υστερεί  σε δύναμη και υψηλή τεχνική, ξυπνά  όμως μνήμες από το ένδοξο παρελθόν του ποδοσφαίρου.

Το πάθος και η αγωνιστικότητα περίσσευαν, οι οποίοι παρά τα παραπάνω χρονάκια και τα επιπλέον κιλά που έχουν προστεθεί, χάρηκαν, και απόλαυσαν το παιχνίδι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό της διάρκειά του.

Πριν την έναρξη του αγώνα βραβεύτηκε από τους παίκτες του Αιγάλεω ο παλιός προπονητής της ομάδος, Γ. Μακρής. Στη συνέχεια η Ένωση παλαιμάχων Λακωνίας βράβευσε τον Παναγιώτη Κατσικογιάννη, για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο.

Οι φίλαθλοι που παρακολούθησαν τον αγώνα διασκέδασαν και χειροκρότησαν τις περίτεχνες ενέργειες των άσσων του παρελθόντος.

Το αποτέλεσμα ηταν 4-3 υπερ των Λακωνων, αν και για ολους ηταν σε δεύτερη μοίρα.

Τα γκολ για την Λακωνια  οι Κομιώτης 2 γκολ, Σταματάκος Νίκος και Χελιώτης Νίκος.

Παλαιμαχοι Λακωνίας.

Παναγιώτης Μπίλιας-Σταύρος Παναγάκος- Πάρης Χούτρης- Κώστας Σκάγκος, Γιώργος Μπαρμπαρούσης- Σταύρος Κώτσαλης-Τάσος Κουβούσης- Σταματακος Νικος-Γιωργος Ξανθακος – Βασίλης Τζανετάκος – Χελιωτης Νικος -Τζανετακος Χαρης -Μποκος Κωνσταντινος –Σταύρος Κομιωτης-Δρούσιας Γιάννης.

 


Ακολουθήστε το krokeai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις.