Στην Καστοριά ταξίδεψε η ΕΝΩΣΗ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΛΑΚΩΝΙΑΣ [φωτο]

Στην Καστοριά ταξίδεψε η ΕΝΩΣΗ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΛΑΚΩΝΙΑΣ το τριήμερο 15 -17 Ιουνίου 2018 , όπου συμμετείχε στο 4ο Τουρνουά Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Καστοριάς.

Σκοπος της διοργάνωσης η ανάδειξη του πολιτισμού που προάγει το ποδόσφαιρο στις μεγαλύτερες ηλικίες.

Την αποστολή της Λακωνιας υποδέχθηκε ο κ. Δημ.Εμμανουηλίδης , ο οποίος την συνόδευσε στα αξιοθέατα της πόλης το Σάββατο 16 Ιουνίου .

Παράλληλες με τις εκδηλώσεις του τουρνουά εγινε ξενάγηση των παλαιμάχων Λακωνίας στον προϊστορικό Λημναιο οικισμο 6.000 χρόνια π.Χ, στο Λαογραφικό μουσείο και στο μουσείο Μακεδονικού Αγώνα…

Οι αγώνες  εγιναν σε γήπεδα της Καστοριάς που διαθέτουν φυσικό χλοοτάπητα,σε απογευματινές έως βραδυνές-νυχτερινές ώρες,υπό το φως των προβολέων.

Οι αγώνες ηταν διάρκειας 70` λεπτών(δύο ημίχρονα των 35` λεπτών) .

Στους 2 αγώνες που έδωσε η ομάδα της Λακωνιας αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 4-4 με την ομάδα της Καστοριάς ( Γ.Ξανθάκος ,Ν. Σταματάκος , Β.Τζανετάκος (2) ) και 2-2 με την ομάδα Αστραπή Μεσοποταμίας ( Β.Τζανετάκος , Στ. Κομιώτης) .

Τελος η ομάδα  ευχαριστεί τους Παλαίμαχους ποδοσφαιριστές  και ειδικότερα τον κ. Δημ. Εμμανουηλίδη για την φιλοξενία τους και εύχεται σύντομα να μπορέσει να την ανταποδώσει.


Ακολουθήστε το krokeai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις.