Περιοδεία στη Λακωνία της υποψήφιας Ευρωβουλευτού του ΠΑΣΟΚ ιατρού Ρόζας Βρεττού.[βιντεο]

Η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ είχε συναντήσεις σε Σπάρτη , Κροκεές , Δαφνί Βλαχιώτη και συνομίλησε με πολίτες , αγρότες παραγωγούς και επισκέφθηκε το Κ.Υ Βλαχιώτη.

Με πειστικό λόγο ανέλυσε τις προτάσεις το ΠΑΣΟΚ για το ποια Ευρώπη θα έχει μέλλον για τα συμφέροντα των πολιτών με κυρίαρχους πυλώνες:

-Το Κοινωνικό Κράτος

-Την δημόσια υγεία και την στήριξη των συστημάτων υγείας και του ΕΣΥ στην χώρα μας.

-Την αναθεώρηση της νέας ΚΑΠ με στόχο την ενίσχυση των αγροτών και την προάσπιση της παραγωγής τους με κανόνες έναντι των εισαγωγών προϊόντων αμφιβόλου ποιότητας από Τρίτης χώρες.

-Την διασφάλιση της Ειρήνης και της Ασφάλειας στην περιοχή της Μεσογείου και την εγγύηση των Εθνικών μας συνόρων ως σύνορα της Ευρώπης από τον αναθεωρητισμό της Τουρκίας.

Κάλεσε τους πολίτες και ειδικά την νεολαία για συμμετοχή στις κάλπες της 9ης Ιουνίου γιατί στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο κρίνεται το 80% των αποφάσεων που αφορούν την ζωή και το μέλλον τους.

Είναι ώρα για την στήριξη του ΠΑΣΟΚ γιατί αποδεδειγμένα είναι το κατ’ εξοχήν Ευρωπαϊκό και Πατριωτικό Κόμμα.

Την πολιτική της ΝΔ και της αλαζονείας του 41% την βιώνουν οι πολίτες με την φτωχοποίηση της κοινωνίας , τα Τέμπη , τις παρακολουθήσεις και την ισχυροποίηση των ολιγοπωλίων.

Τέλος ζήτησε την μια εκ των τεσσάρων ψήφων του αξιόλογου ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ. Η Ιατρός – καρδιολόγος Ε.Σ.Υ Ρόζα Βρεττού, Υποψήφια ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ είναι σύζυγος του ιατρού στον Ευαγγελισμό Αχχιλέα Ζαχαρούλη από Κροκεές Λακωνίας.


Ακολουθήστε το krokeai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις.