Κροκεατικος: Τριτη χρονια και βλεπουμε…..


Ξεκινησε την Κυριακη ενα ακομη πρωτάθλημα ποδοσφαιρου για την ομαδα του Κροκεατικού.Μια ακομη χρονια να τον βρισκει μακρια απο το γηπεδο του.Ειναι η τριτη χρονια αν δεν κανω λαθος που καλειται να αγωνιζεται σε ολο το πρωταθλημα ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ.

Πολλα ρεπορταζ εχουμε κανει τα τρια αυτα χρονια αλλα κανεις δεν εκανε τον κοπο  να μας απαντησει.

Οχι σε εμας, αλλα κυριοι υπαρχουν και καποιοι που πασχιζουν για την ομαδα και αυτοι δεν ειναι αλλοι απο το συμβουλιο του Κροκεατικου και μερικους” εθελοντες”που πραγματι την αγαπουν .

Μαθαινουμε οτι εχει σταλει ηδη επιστολη στο Δημαρχο κ Γρυπιωτη απο τις 10/09/2015 [χωρις απαντηση] και ετοιμαζετε να σταλει και δευτερη.

Ξερετε τι αισθανεται καποιος οταν βλεπει αυτη την αδιαφορια να εχει φτασει στα ακρα να μην απαντα κανενας οι υποσχεσεις [κυριως προεκλογικα] να παιρνουν και να δινουν και να βλεπεις σημερα μετα απο τρια ολοκληρα χρονια μια ομαδα με τοση ιστορια να μην διαθετει το γηπεδο της και να αγωνιζεται εδω και εκει με κοστος που ομως βαρυνει ελαχιστους φιλους και το Δ.Σ, και οχι το κρατος και τον Δημο φυσικα.

Οι πλατειες τελειωσαν,οι δρομοι πηραν και αυτοι τα ονοματα τους,το φως πηγε παντου καιρος ειναι να κοιταξετε και να δωστε λυση για το γηπεδο και την παιδικη χαρα[ολο το καλοκαιρι κλειστη] δυο προβλήματα που εχουν να κανουν με την νεολαια μας γιατι αυτη μονο μας εμεινε κυριοι.

Χρ.Κωνστιαντος

Αξιζει να μεταφερουμε και το αρθρο του συνεργατη μας Γ.Βενολιά στο fb.

Αύριο αρχίζει το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Λακωνιας για την κατηγορία της ομάδας μας….η οποία για άλλη μια χρονιά θα αναγκαστεί να παίξει εκτός έδρας όλα τα παιχνιδια….με ότι αυτό συνεπάγεται….σαν μέλος του συμβουλίου ακούω παντού ότι δεν κάνει κάτι το συμβούλιο για αυτό….αναρωτιέμαι τι μπορώ να κάνω και δεν το κάνω;;;…επίσης αναρωτιέμαι που πηγαίνουν τα λεφτά που έχω ακούσει ότι παίρνει το στάδιο Κροκεων… όπως λέγεται… και παραμένει για τρίτο χρόνο κλειστο..για 5 μέτρα στο μηκος….μια περιουσία που έχουμε πληρώσει όλοι με’τον τρόπο μας παραμένει ανενεργή με κίνδυνο να καταστραφεί..

Και ρωτώ τώρα ο αφελής ο Δήμος που είναι υπεύθυνος για τα γήπεδα τι κινήσεις έχει κάνει για αυτό (ασήμαντο για αυτους )σημαντικό έργο για τις Κροκεες όμως….ξέχασα να αναφέρω ότι ίσως είναι το μοναδικό γήπεδο στην Λακωνία που δεν λειτουργεί….εντελώς τυχαία και αυτό….


 


Ακολουθήστε το krokeai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ