29ο Ράλλυ Σπριντ Πύργου Ηλείας-Με το νούμερο16 ο Κ .Καπουρελακος , Ζαμπελη Γ.

Με 28 πληρώματα θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος γύρος του Κυπέλλου Χώματος το διήμερο 15 και 16 Οκτωβρίου στον Πύργο. Το 29ο Rally Sprint Πύργου ανοίγει την αυλαία του θεσμού, με πεδίο δράσης την ειδική διαδρομή Επιτάλιο-Αλφειούσα, η οποία θα διεξαχθεί τρεις φορές.

Διοργανωτής του αγώνα είναι το αθλητικό Σωματείο Αγωνιστική Ολυμπιακή Λέσχη Αυτοκινήτου Πύργου (ΑΟΛΑΠ). Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος (Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας), η Π.Ε.Δ.Δ.Ε (Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδος) και ο Δήμος Πύργου. Θεσμικοί υποστηρικτές είναι η Δ.Ε.Π. Α.Ε. ΟΤΑ (Δημοτική Επιχείρηση Πύργου Α.Ε. ΟΤΑ), η ΔΗΚΕ Πύργου, το Επιμελητήριο Ηλείας και ο Εμπορικός Σύλλογος Πύργου, Ερμής.

Με το νούμερο 16 στις πόρτες θα ειναι  ο Kostas Kapourelakos με συνοδηγό τη Ζαμπελη Γεωργία .
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε αναφερει σε δελτιο τυπου  ο Κωστας Καπουρελακος όλους όσους μας στηρίζουν σε αυτόν τον αγώνα MotorsportRehab Yacco Oil Peter Zacharakis Capspeed Motorsport ΡΕΚΤΙΦΙΕ ORIGINAL Μιχάλης Παρασυράκης το Γεωπονικό γραφείο Μιχάλης Κολοκούρης , τη Πυροπροστασια Γεωργιακου , τους χορηγούς επικοινωνίας Δράσεις Πολιτών krokeai.gr κ φυσικά το φίλο μας Tsoulos Argiris

Ακολουθήστε το krokeai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις.