1ος ο Καριοφυλλης – 2η η Σουγλακου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ18. [βιντεο]

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18 ολοκληρώθηκε χθες στην πόλη των Τρικάλων με τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες να αφήνουν καλές εντυπώσεις ενόψει των υποχρεώσεων τους με τα χρώματα της εθνικής ομάδας.

Πρωταθλητής Ελλάδας στα 200μ ο Γιάννης Καριοφύλλης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ18 που διεξήχθει στα Τρίκαλα στις 4 κ 5 Ιουλίου. Τρέχοντας την απόσταση σε χρόνο 21.47 , με αντίθετο άνεμο 1.2m/sec έκανε νέο ρεκόρ αγώνων. Είχε προηγηθεί τη προηγούμενη ημέρα η 2η θέση στο δρόμο των 100μ με χρόνο 10.84 σε μια κακή κούρσα με πολλά τεχνικά λάθη. Έκλεισε ένα κύκλος αγώνων με συμμετοχες σε τρία πανελλήνια πρωταθλήματα , με επόμενο αγώνα τη συμμετοχή του στον προκριματικό των 200μ του Ολυμπιακού Φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί στο Μπακου του Αζερμπαϊτζάν .

Η Μαρία Σουγλακου , κατέκτησε τη 2η θέση στο αγώνισμα της σφαιροβολίας με νεο ατομικό ρεκόρ 15.16 , σε έναν αγώνα που είχε εναλλαγές κ σασπένς μέχρι την ολοκλήρωση του.

Η Σοφία Κουρλα, απέδειξε για ακόμα μια φορά πως είναι αθλήτρια αγώνων , κατακτώντας την 12η θέση στον δρόμο των 100μ με εμπόδια κάνοντας νέο ατομικό ρεκόρ με χρόνο 15.61 κ αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον, μιας κ την επόμενη χρονιά θα αγωνίζεται στην ίδια κατηγορία

Η Πηνελόπη Γρυπιώτη, αγωνίστηκε στους προκριματικούς του ακοντισμού κ της σφαιροβολίας, χωρίς όμως να καταφέρει να προκριθεί στους τελικους των αγωνισμάτων. Στο κύριο αγώνισμα της, στον ακοντισμό με καλύτερη προσπάθεια στα 32.88 κατέλαβε την 15η θέση .

Η Κωνσταντίνα Μπατσακη αγωνίστηκε στο δρόμο των 200μ , όπου με χρόνο 27.61 δεν κατάφερε να πάρει τη πρόκριση για τον τελικό του αγωνίσματος. Όπως τη Κουρλα κ τη Γρυπιωτη, θα αγωνίζονται στην ίδια κατηγορία κ την επόμενη χρονιά.

Ο Νίκος Κομηνός, επανήλθε στις προπονήσεις λίγες ημέρες πριν τη διεξαγωγη του πανελληνίου πρωταθλήματος. Έχοντας πιάσει το όριο από τα διασυλλογικά, η συμμετοχή του στο αγωνισμα των 110μ με εμπόδια ήταν περισσότερο για να αποκτήσει την εμπειρία ενός πανελλήνιου πρωταθλήματος η οποία θα φανεί χρήσιμη στην επόμενη αγωνιστική χρόνια.

Η αγωνιστική χρόνια 2018- 2019 σχεδόν ολοκληρώθηκε για τους περισσότερους αθλητές του συλλόγου μας.. Αξίζουν πολλά συγχαρητήριασε κάθε ένα παιδί ξεχωριστά για τις προσπάθειες που κατέβαλε κατά τη διάρκεια της χρονιάς είτε καταφέρνοντας να εκπληρωσει τους στόχους που είχε θέσει είτε όχι .

Τέλος θα ευχηθούμε καλή επιτυχία στον Γιάννη Καριοφυλλη στη συμμετοχή του στο Ολυμπιακό Φεστιβάλ του Μπακού.

Δειτε την κουρσα του Καριοφυλλη ΕΔΩ [λεπτο 45.13]


Ακολουθήστε το krokeai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις.