Εφυγαν απο κοντα μας το 2015 [φωτο]

 


Απεβιωσαν 29 Φεβρουαριου 2015 και κηδευτηκαν στις Κροκεες οι Ρίνα Αλεξάκη ετων 90 και η Σωκο ετων 51.

 


Aπεβίωσε χθες 21 Φεβρουαριου 2015  και κηδευτηκε στις Κροκεες η Πιτσα Δημακάκου [συζυγος του αειμνηστου Παυλου Δημακακου[ Γαλάνη] ετων 93.


Αυριο 8  Μαιου 2015 η κηδεια της Θ Μαρίας Παυλάκου [Πιτσούνενα] που πεθανε στις Κροκεές σε ηλικία 96 ετών.

Η Θ.Μαρία ηταν για πολλα χρονια ενεργο μελος του Καρναβάλου Κροκεών και με ενεργη παρουσια σε ολες του τις παρελάσεις.

Ηταν η Θ.Μαρία που» μοιραζε» τις διπλες σε ολους τους φιλους του Καρναβάλου στην διάρκεια της Παρέλασης.


Ο Γ.Σταματάκος (Μπελλος) πεθανε στην Αθηνα 8 Μαιου και κηδευτηκε στις Κροκεες σε ηλικία 80 ετων.Διετέλεσε ποδοσφαιριστής και λάτρης του Κροκεατικού,κοινοτικός σύμβουλος και για πολλα χρόνια μελος στο Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Κροκεών.


 

Μαρία Παντελεάκη (ετών 95 )[φωτο] απεβίωσε  την Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015 στο Fair Lawn, NJ.

Η θεια Μαρία ήταν σύζυγος το μακαρίτη Νίκου Παντελεάκη ( Καράγιωργα) ,μητέρα της Ελένης Παντελεάκη και της Στρατήγως Κρομίδα στην Ελλάδα και του Παναγιώτη (Peter) στο Fair Lawn, NJ ΗΠΑ.

Αιωνία της η μνήμη!   Θερμά συλληπητήρια στην οικογένεια της.


Σημερα  9 Ιουλιου 2015 απο τον Ι.Ν της Αγιας Παρασκευής Κροκεών θα γινει η κηδεία του  Γιωργου Σερεμέτη του Λεωνίδα που πεθανε χθες σε ηλικία 95 ετων.


Σημερα 7 Αυγουστου 2015 το απογευμα απο τον Ι.Ν της Αγιας Παρασκευής Κροκεών εγινε η κηδεία του  Γιωργου Αγγελάκου [σιδεράς] που πεθανε χθες σε ηλικία 80 ετων


Στις 6 σημερα το απογευμα 1 Σεπτεμβριου 2015 απο τον Ι.Ν του Αγιου Νικολαου Κροκεών εγινε η κηδεία του  Σπυρου Καπασουρη [69 ετων]που χθες το απογευμα στην προσπαθεια του να διασχισει τον δρομο παρασυρθηκε απο διερχομενο αυτοκινητο.

Το μοιραιο εγινε στην περιοχη εξω απο τους Βουτιανους στην περιοχη Κοπιτα.


Σημερα 12 Σεπτεμβρη 2015 απο τον Ι.Ν της Αγιας Παρασκευής Κροκεών εγινε η κηδεία του  Παναγιωτη Δανασκου [ετων 62] που πεθανε χθες


Σημερα 13 Σεπτεμβρη 2015 απο τον Ι.Ν του Αγιου Νικολάου Κροκεών εγινε η κηδεία του  Παντολεων Παντελεάκη [ετων 73]  που πεθανε χθες.


 

 

Ελένη Πολολού (Χρηστάκου)[φωτο] 85, απεβίωσε στο Μόντρεαλ στις 30 Σεπτεμβρίου 2015 μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο.

Ήταν η αγαπημένη σύζυγος του Χρήστου, μητέρα της Παναγιώτας  του Γιώργου και του Μέλιου στο Μόντρεαλ, και αδελφή του Αντώνη και του Τάσου Χρηστάκου στις Κροκεές.

Απλή καλόκαρδη Κροκεάτισα αφοσιωμένη στην οικογένειά της , η Ελένη ήταν ένθερμη υποστηρικτής του συλλόγου μας, και με τον σύζυγό και την οικογένεια της παρακολούθησε σχεδόν όλα τα συνέδρια του συλλόγου μας τα τελευταία 40 χρόνια.


Σε ηλικια 81 ετων πεθανε 10 Οκτωβριου 2015  η Κυριακουλα .Ν.Προκου .[φωτο]

Η Κυριακούλα ηταν σύζυγος του αειμνήστου ξυλουργού Νίκου Πρόκου.


Σημερα 12 Οκτωβριου 2015 το απογευμα απο τον Ι.Ν του Σωτηρος στον Φαρο εγινε  η κηδεία του  Αναστασιου Βαμβακίτη που πεθανε σε ηλικία 81 ετων.


Πεθανε 22 Οκτωβριου 2015 σε ηλικια 79 χρονων στις Κροκεες ο Θεοδωρος Κριεζης  [είναι ο πατερας της Μαριας Κριεζη πρωην συζ του Ι Κοτσωνη]. Η κηδεια εγινε στις 11οο απο τον Ι.Ν.Αγιου Νικολαου Κροκεων.Ο εκπλιπων ζουσε μονιμα στις Κροκεες


Σε ηλικια 93 ετων πεθανε και κηδευετε  4/11/2015 η Αφροδιτη Λιαζου  .Η Αφροδιτη ηταν σύζυγος του αειμνήστου δασκαλου Λιαζου και τα τελευταια χρονια ζουσε στην Σπαρτη.  Η νεκρώσιμος ακολουθία εψαλλει στον ιερό ναό της  Αγίας Παρασκευής Κροκεών στις 11 το πρωι..

Το krokeai.gr  εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους συγγενείς της και κυρίως στο γιο της Θανάση .


Χρήστος Κάκας (65 ετών) απεβίωσε ειρηνικά στις 30 Δεκεμβρίου του 2015 στη Βοστόνη MA, USA μετά από μια ηρωική μάχη εννέα χρόνων με τον καρκίνο των οστών. Ήταν ο γιος των αείμνηστων Νικολάου και Παναγιώτας Κάκας στις Κροκεές και αδελφός του Βασίλη και του Μίμη Κάκα και του αείμνηστου Γιώργοου Φώντα στη Βοστόνη των ΗΠΑ. Ο Χρήστος συμμετείχε σε αρκετά από τα συνέδρια μας, τελευταία τον είδαμε το 2008 ( 54ο) στο Cranston RI .

Το krokeai.gr  εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους συγγενείς τους

 

 


Ακολουθήστε το krokeai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ