Ο Συνεταιρισμός Κροκεών στην Ελαιοτεχνία 2014 [βιντεο]

Ολοκληρώνεται αυριο Δευτέρα 10 Μάρτη 2014 η εκθεση Ελαιοτεχνία 2014-Οινόραμα 2014….ειναι ΜΑΖΙ.

Η 6η Μεσογειακή Έκθεση Ελιάς και Ελαιολάδου, και το 12ο ΟΙΝΟΡΑΜΑ 2014 ,εκθεση οινων και αποσταγμάτων και αμπελοοινικός  εξοπλισμός γίνεται  στην Αίθουσα Ξιφασκίας στο Ελληνικό, από τις 7 έως τις 10 Μάρτη 2014.

Παράλληλα με την έκθεση θα πραγματοποιηθεί το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο με θέμα «Εξαγωγές ελαιολάδου, η πρόκληση του ελληνικού ελαιολάδου», από τις 8 έως τις 9 Μαρτίου 2014.περίπτερο και ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Κροκεών.

Εκατοντάδες οι επισκέπτες του και μεγάλο το ενδιαφέρον τους για το λάδι των Κροκεών.

Ειναι μια αξιόλογη προσπάθεια που αρχισε πέρσι και πρέπει να συνεχίζεται κάθε χρόνο για να μπορεί το μοναδικό μας προιον να στέκεται οπως του αξίζει στην Ελληνική αγορά.

Ενα μεγάλο μπράβο στο  Δ.Σ  του Συνεταιρισμού που πράγματι οπως τόνισαν στο krokeai.gr  αρκετοί επισκέπτες  γίνεται για πρώτη φορά μια υπεύθυνη και αξιόλογη δουλειά καθώς και στους οργανωτές της εκθεσης.

Στην εκθεση πρίν λίγο το παρων εδωσε και ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού Ν.Δανάσκος καθώς και το μέλος του Γ.Παναγάκος\r\n\r\nΠερίπτερο στην εκθεση εχει και η Ε.Α.Σ.Λακωνίας.

Το Οινόραμα οργανώνεται κάθε δύο χρόνια και αποτελεί σημαντικό ραντεβού του κλάδου αλλά και τη μεγαλύτερη στον κόσμο βιτρίνα για το επώνυμο ελληνικό κρασί.

Εκατοντάδες οινοπαραγωγοί απ’ όλη τη χώρα συμμετέχουν φέτος στο Οινόραμα με χιλιάδες διαφορετικές ετικέτες κρασιού που αναδεικνύουν όλες τις προστατευόμενες γεωγραφικές ενδείξεις και προελεύσεις. Ταυτόχρονα, οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει στο χώρο της αμπελουργίας και της οινοποίησης.

Το Οινόραμα απευθύνεται σε επαγγελματίες, αλλά μπορούν να την επισκεφθούν και καταναλωτές.

Περίπτερο στην εκθεση εχει  και το κτήμα Θεοδωρακάκου απο το Δαφνί.


 


 


Ακολουθήστε το krokeai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ