Καθήλωσαν τους πάντες ”Οι Πατρίδες των Ελλήνων” [φωτο-βίντεο]

Καθήλωσε τους εκατοντάδες θεατές η χορευτική παράσταση ”Οι Πατρίδες των Ελλήνων” με ζωντανές μελωδίες που εγινε την Κυριακή 11 Αυγούστου στο γήπεδο Μπάσκετ στις Κροκεές.

Η εκδήλωση ηταν στα πλαίσια των φετεινών εκδηλώσεων που κάνει οπως πάντα ο Πολιτιστικός Σύλλογος και που για φέτος ειναι ολες αφιερωμένες στην μνήμη του μεγάλου ευεργέτη Λούη Γορανίτη.

Οτι και να γράψουμε , οτι και να πούμε πανω σε αυτό που μας χάρησαν 94 και πλέον χορευτές απο 2 εως και 62 χρόνων ειναι λίγα.

Ολα τα τμήματα του Χορευτικού του Πολιτιστικού Συλλόγου Κροκεών κάτω απο την διδασκαλία της Χρυσούλα Κολοκούρη  ”μάγεψαν” τους θεατές και αυτό το μαρτυρούν τα παρατεταμένα χειροκροτήματα που ειχαμε με την  εμφάνιση κάθε τμήματος.

Παρουσιάστηκαν τραγούδια και χοροί απο την Καππαδοκία- Μακεδονία- Αιγαιο- Σμύρνη-Κύπρος και Ανατολική Ρωμυλία.Αξίζει να πούμε οτι για πρώτη φορά υπήρχε ζωντανή παραδοσιακή ορχήστρα και για αυτό επαιξαν.Χαράλαμπος Γούλας -Λαούτο, Θανάσης Μουρλάς-Βιολί, Τσίπας Νίκος -κλαρίνο και Σταματάκος Νίκος- Νταούλι- τουμπερλέκι.

Τραγούδησαν οι Αθηνά Κοκκόλη και Σπύρος Κουτσοβασίλης.Τον ηχο φρόντιζε ο Σταματάκος Δημήτριος.

Φωτογραφίες εδω



Ακολουθήστε το krokeai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ