Eτος Λ.Γορανιτη: Σαξοφωνική ορχήστρα Μονεμβασίας [φωτο-βιντεο]

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι φετεινες  πολιτιστικές εκδηλώσεις που ηταν αφιερωμένες στον μεγάλο ευεργέτη των ΚΡΟΚΕΩΝ Λούη Γορανίτη.

Οργανωτής οπως πάντα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κροκεών που παρά τις οικονομικές του δυσκολίες εκανε τα πάντα για να αλλάξει κάτι σε τούτο τον ” ερημο τόπο ” και τα κατάφερε.

Τα αποτελέσματα τα ειδατε οσοι ειχατε την χαρά να εισαστε κοντά μας.

Εγώ απο την μεριά μου με οτι τεχνικό μέσο διαθέτω προσπάθησα να σας μεταφέρω κάθε εκδήλωση κοντά σας μέσα πάντα απο το διαδίκτυο.

Το αν το κατάφερα το μαρτυρούν οι αμέτρητοι φίλοι και οχι μόνο που επισκέπτονται απο ολο τον κόσμο την ιστοσελίδα μου.

Βλέπετε με την τεχνολογία μπορούμε να εχουμε κάθε λεπτό και στο σύνολο τους τους επισκέπτες και το τόπο απο οπου προέρχονται.

Και για να πάρει τέλος η ιστορία με τα παπαγαλάκια να ρωτούν ποιός ειναι χορηγός του krokeai.gr εγω απαντώ.

Η ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ και μόνο .

Στο κλείσιμο λοιπόν των εκδηλώσεων ο Κροκεάτης Αρχιμουσικός Γ.Καλογεράκος με την Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Κροκεών και τη Σαξοφωνική ορχήστρα Μονεμβασίας παρουσίασαν στην Κεντρική μας Πλατεία τραγούδια γνωστών Ελλήνων  συνθετών.

Τα όνειρα είναι ασπρόμαυρα; Κι όμως τα χρώματα της ψυχής συναντούν αυτά της μουσικής στην έκφραση της εφηβικής χορωδίας του τόπου και της κοινωνίας των Κροκεών.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κροκεών επιμένει: «…ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΘΕΛΗΣΟΥΜΕ…!!!»

Φωτογραφικο υλικο ΕΔΩ



Ακολουθήστε το krokeai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ