Συναυλια απο τις Φιλαρμονικές Σκάλας-Κροκεών [φωτο-βιντεο]

Ηταν μια μαγευτική βραδιά για όλους!

Xθές το βράδυ Παρασκευή 9 Σεπτέμβρη 2011, στα πλαίσια των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων 2011  ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κροκεών παρουσίασε την συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Πολιτιστικού Συλλόγου Κροκεών και της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Σκάλας.

Η συναυλία έγινε στο Πνευματικό Κέντρο Κροκεών.Οι Κροκεάτες, και οχι μόνο έσπευσαν από νωρίς στο Πολιτιστικό Κέντρο και στις 21:00 που ξεκινούσε η συναυλία, η αίθουσα ήταν ασφυκτικά γεμάτη.

Ο Δήμαρχος Ευρώτα  κ. Ι.Γρυπιώτης,και ο Πρόεδρος του πολιτιστικού μας Συλλόγου Α.Παυλάκος αναφέρθηκαν στην προσπάθεια που γίνεται απο την μεριά του καθε ενος για την συνέχιση των Πολιτιστικών δραστηριοτήτων ,παρα την οικονομική δυσκολία ,και ευχαρίστησαν ολα τα παιδιά των Κροκεών και της Σκάλας για την προσπάθεια τους.

Εμείς απο την μεριά μας να πούμε ενα μεγάλο ευχαριστώ και στα ”μεγάλα μας παιδιά” ολα Κροκεατόπουλα βγαλμένα μέσα απο την φιλαρμονική μας που μας πρόσφεραν ενα πλούσιο πρόγραμμα.

Τέλος ενα μεγάλο ευχαριστώ στούς Καριοφύλλη Μαρίνο που ειχε την Δ/νση Ορχήστρας και ενορχήστρωση της Φιλαρμονικής Κροκεών και τον Γ.Κούτουλα αρχιμουσικό για την Φιλαρμονική ορχήστρα της Σκάλας.

Κλείνοντας να πω ενα μεγάλο ευχαριστώ σε ολους για τα καλά τους λόγια για την ζωντανή μετάδοση που ειχαμε της εκδήλωσης απο το krokeai.gr

πλουσιο φωτογραφικο υλικο ΕΔΩ

Συναυλία Φιλαρμονικής Κροκεών-Σκάλας from krokeai.gr on Vimeo.


Ακολουθήστε το krokeai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ