Τα παιδιά της Φιλαρμονικής Κροκεών τραγουδησαν για το Άσυλο Ανιάτων[βιντεο]

Μήνυμα αγάπης και ευαισθητοποίησης εστειλαν τις Άγιες αυτές ημέρες ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κροκεών και η Κουμαντάρειος Πινακοθήκη Σπάρτης, μέσω της φιλανθρωπικής εκδήλωσης που συνδιοργανωσαν την Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου.

Η εκδήλωση με θέμα «Το σπίτι των παιδιών», εγινε στο Πολιτιστικό Κέντρο Γεωργίου και Χρυσαυγής Σαϊνόπουλου (αίθουσα Πνευματικού Κέντρου, 1ος όροφος) και ώρα 7 το απόγευμα, εκει όπου αρκετοί φίλοι της Λακωνίας και οχι μόνο ετρεξαν να ενισχύσουν τους κουμπαράδες που υπήρχαν στο χώρο. Τα χρήματα που συνγκετρώθηκαν ηταν γαι ενίσχυση του Ασύλου Ανιάτων Σπάρτης της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.

Η βραδιά, αφιερωμένη σε ποίηση Νικηφόρου Βρεττάκου, παρουσιάστηκε από τα παιδιά της Φιλαρμονικής Κροκεών  με τη φιλική συμμετοχή των Αθηνά Κοκκόλη στην αφήγηση, Σπύρο Καραβασίλη στο τραγούδι, Χαράλαμπο Γούλα στην κιθάρα και τον Κώστα Κατσέτο στο πιάνο.

Οι μελοποιήσεις των ποιημάτων του Λάκωνα ποιητή πραγματοποιήθηκαν από τους μουσικούς Χαράλαμπο Γούλα και Μαρίνο Καριοφύλλη, στον οποίο ανήκει και η επιμέλεια της εκδήλωσης.

Εισηγήτρια ηταν η επιμελήτρια της Εθνικής Πινακοθήκης Σπάρτης δρ. Γεωργία Κακούρου-Χρόνη.

τΟ βίντεο ειναι του Δ.Σταματάκου.


Ακολουθήστε το krokeai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ