ΤΜΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Α.Ο.ΚΡΟΚΕΩΝ [αγωνες -βιντεο]

ΤΜΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Α.Ο.ΚΡΟΚΕΩΝ

Το 2009 βάση καταστατικού της ομάδας του Α.Ο. ΚΡΟΚΕΩΝ δημιουργήθηκε τμήμα μπάσκετ με γενικό αρχηγό τον ΠΑΥΛΑΚΟ ΑΝΤΩΝΗ και προπονητή τον ΒΕΝΟΛΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟ. Την πρώτη χρονιά η ομάδα συμμετείχε με επιτυχία στο πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορία ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Ύστερα από «απαίτηση» της νεολαίας του τόπου στην ομάδα δημιουργήθηκε και παιδικό τμήμα αγοριών ηλικίας 12 – 15 ετών το οποίο έλαβε μέρος στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, με υπευθύνους τον ΒΕΝΟΛΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟ και τον ΠΑΡΘΥΜΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ.

Για φέτος η ομάδα συνεχίζει την προσπάθεια της με γενικό αρχηγό τον ΒΕΝΟΛΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟ και προπονητή τον ΠΑΡΘΥΜΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ. Η συμμετοχή της ομάδας δεν περιορίζεται πλέον μόνο στις παραπάνω κατηγορίες αλλά ύστερα από παράκληση των παιδιών (κορασίδων) της περιοχής μας προσπαθεί να κάνει ένα βήμα παραπάνω και να γίνει η μοναδική ομάδα στην ΛΑΚΩΝΙΑ που θα συμμετάσχει σε πρωταθλήματα γυναικείου μπάσκετ. Υπεύθυνοι για τον σχεδιασμό και υλοποίηση των τμημάτων υποδομής είναι οι ΒΕΝΟΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ και ΠΑΡΘΥΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ. Τις ασκήσεις εκγύμνασης προθυμοποιήθηκε να τις υποδείξει ο ΚΕΚΕΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (τελειόφοιτος των ΤΕΦΑΑ ΣΕΡΩΝ, του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης) και θα είναι παρόν κατά την εκτέλεση τους όσο το δυνατόν συχνότερα ώστε να αποφευχθούν τραυματισμοί των αθλητών.Μετά το τέλος τον σχολικών υποχρεώσεων έχουν αρχίσει οι προπονήσεις τόσο για το παιδικό τμήμα όσο και για το τμήμα των κορασίδων. Το τμήμα μπάσκετ θα ήθελε να ευχαριστήσει τους υπευθύνους για την ευαισθησία που επέδειξαν και ύστερα από αίτημά μας έχουν ήδη αρχίσει οι ενέργειες για τον καθαρισμό και την επιδιόρθωση των αποδυτηρίων και του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου μπάσκετ ώστε να είναι δυνατή η διεξαγωγή των αγώνων στο γήπεδο αυτό. Ακόμα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους : Σταματάκο Αλέκο, Παναγάκο Παναγιώτη του Ιωάννη, Παλατάνα Θεόδωρο του Κυριάκου, καφέ NUEVE για την προσφορά τους σε αθλητικό υλικό για τα τμήματα υποδομής καθώς και τον Βλαχάκο Παναγιώτη για την μεταφορά του υλικού.


ΚΡΟΚΕΑΤΙΚΟΣ-ΑΜΙΛΛΑ 30-90 Μαρ27 [βιντεο]

Σαφώς ανώτερη η ομάδα της Τρίπολης επικράτησε ανετα στις Κροκεές του Κροκεατικού με σκορ 90-30. Ο αγώνας ηταν για το πρωτάθλημα κορασίδων των Νομων Λακωνίας-Μεσσηνίας-Αρκαδίας.Με τον αγώνα αυτό ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα .Πρωταθλήτρια η ομάδα της Αμιλλα Τρίπολης με δεύτερη την ομάδα του Κροκεατικού και τρίτη την ομάδα του Εθνικού Μελιγαλά.Ενα μεγάλο μπράβο στα κορίτσια μας για την ολη εμφάνιση τους και την προσπάθεια που εκαναν.Ολοι μαζί παίκτες και προπονητές [Παρθύμος Δ-Βενολιάς Γ] δίνουν ραντεβού για του χρόνου .Στον αγώνα με την Αμιλλα τα καλάθια σημείωσαν οι..Πουλάκου Κων/να 10-Κατσέτου Νίκη 8-Κατσέτου Γεωργία του Κώστα 5-Κατσέτου Γεωργία του Γ.1-Μαχαίρα Σοφία 2-Σερεμέτη Μαρία 2-Γορανίτη Βασιλική 2.Συμμετοχή ειχαν και οι Οικονομάκου Αικ-Καλλιακούδη -ΧριστάκουΚ-Νικολούδη Π-Κοκκόλη Δ.

ΑΜΙΛΛΑ-ΚΡΟΚΕΑΤΙΚΟΣ 48-34 Μαρ20

Δύσκολο απόγευμα πέρασε στην Τρίπολη η ομάδα μπάσκετ Κορασίδων του Κροκεατικού. Για το πρωτάθλημα μπάσκετ κορασίδων των Νομων Αρκαδίας-Λακωνίας-Μεσσηνίας εχασε απο την Αμιλλα Τρίπολης με 48-34. Η ολη παρουσία της ομάδος μας κρίνεται ικανοποιητική μια και ειχε να αντιμετωπίσει μια ομάδα με μεγάλη πείρα. Ισως τα λιγότερα λάθη και η λίγη τύχη με το μέρος μας να εφερνε και διαφορετικό αποτέλεσμα. Ολα τώρα κρίνονται στις Κροκεές. Η ομάδα μας για να προκριθεί πρέπει να κερδίσει την Αμμιλα με 15 πόντους διαφορά.

Στο αγωνιστικό μέρος η ομάδα μας επαιξε με τίς: Κοκκόλη Δανάη[4]-Κατσέτου Νίκη του Κ[4]-Γορανίτου Βασιλική[5]-Οικονομάκου Αικ.[6]-Κατσέτου Γεωργία του Γ.[7]-Κατσέτου Γεωργία του Κ[2]-Πουλάκου Κων/να[4]-Σταματάκου Εμμυ[2]-και οι Καλλιακούδη Κυρ-Μαχαίρα Σ-Χριστάκου Κ-Σερεμέτη Μ


ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ -ΚΡΟΚΕΑΤΙΚΟΣ 37-44 [βιντεο]

Μεγάλη νίκη για την ομάδα μπάσκετ κορασίδων του Κροκεατικού ειχαμε σήμερα στον Μελιγαλά.Νίκησαν για το πρωτάθλημα της Β΄Φάσης κορασίδων των Νομών Λακωνίας-Αρκαδίας-Μεσσηνίας τον τοπικό Α.Ο.Εθνικού Μελιγαλά με σκόρ 44-37. Μεγάλη εμφάνιση για την ομάδα μας και για τα κορίτσια μας που εδωσαν τα πάντα για την νίκη.

Στον αγώνα επαιξαν οι: Κατσέτου Νίκη[4],Γορανίτου Βασιλική[2],Οικονομάκου Αικ.,Μαχαίρα Σοφία,Χριστάκου Καλλιόπη,Σερεμέτη Μαρία,Κατσέτου Γεωργία του Γ.[5],Κατσέτου Γεωργία του Κ[6],Πουλάκου Κωνσταντίνα φωτό [15],Σταματάκου Εμμυ[4],Νικολούδη Παρασκευή,και Κοκκόλη Δανάη[8]

 


ΑΜΙΛΛΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΚΡΟΚΕΑΤΙΚΟΣ 43-36 Δεκ11

Στον τελευταίο αγώνα της, η ομάδα Νεανίδων του Α.Ο.Κροκεών έχασε στην Τρίπολη από την Πρωταθλήτρια Άμιλλα Τρίπολης με το τιμητικό 43 – 36. Η ομάδα των κοριτσιών του Κροκεατικού, ξεκίνησε μουδιασμένα απέναντι στην ανώτερη ομάδα της Τρίπολης και βρέθηκε να χάνει με μεγάλη διαφορά στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε δυνατά και κατάφερε να πλησιάσει πολύ στο σκορ κάνοντας την καλύτερη μέχρι στιγμής εμφάνισή της.

Το τελικό 43 – 36 απέναντι στου μόνιμους πρωταθλητές μόνο ελπίδες μπορεί να αφήσει για το μέλλον της ομάδας μας. στον αγών συμμετείχαν οι αθλήτριες : Κατσέτου Νίκη 2, Γορανιτη Βασιλική 4, Οικονομάκου Κατερίνα 2, Κατσέτου Γ. Γεωργία 9(1), Καλιακούδη Κυριακή, Πουλάκου Κων/να, Κουλούρη Αμαλία 5, Γκότση Θεοδώρα 4, Γεωργακαράκου Δέσποινα 2, Σταματάκου Έμη 4, Κοκκόλη Δανάη 2, Κούρτη Θάλεια 2.


γυναικείο τμήμα μπάσκετ κροκεατικούΝοε20

Το Krokeai.gr με μεγάλη χαρά παρουσιάζει το Γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Κροκεατικού. Αξίζει να πούμε οτι ειναι το μοναδικό τμήμα που παίρνει μέρος στο πρωτάθλημα Νεανίδων [Λακωνίας-Μεσσηνίας-Αρκαδίας] απο ολόκληρο τον νομό Λακωνίας.\r\n\r\nΑποτελείται απο Κροκεατόπουλα , μαθήτριες των σχολείων μας. Η προσπάθεια που καταβάλετε απο τις κοπέλες ειναι μεγάλη και προπάντων άξια να συζητείται. Εμείς να δώσουμε συγχαρητήρια στους υπεύθυνους Γιώργο Βενολιά , Δημήτρη Παρθύμο και στον Στέργιο Κωνστιάντο για την προσφορά τους.



Ακολουθήστε το krokeai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ