Γκολ και θέαμα στον αγώνα Νέων-Παλαιμάχων του Κροκεατικού [φωτο-βιντεο hd]


Τις ποδοσφαιρικές τους… αρετές ξεδίπλωσαν για μία ακόμα χρονιά οι παλαίμαχοι και οι νέοι ποδοσφαιριστές του ενδοξου Κροκεατικού. . Παιχνίδι  που μπορεί μεν να υστερεί  σε δύναμη και υψηλή τεχνική, ξυπνά  όμως μνήμες από το ένδοξο παρελθόν του Κροκεάτικου ποδοσφαίρου. Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο γηπεδο Κροκεών.

Το πάθος και η αγωνιστικότητα περίσσευαν, ειδικά από την ομάδα των παλαιμάχων, οι οποίοι παρά τα παραπάνω χρονάκια και τα επιπλέον κιλά που έχουν προστεθεί, χάρηκαν, και απόλαυσαν το παιχνίδι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό της διάρκειά του.

Οι φίλαθλοι που παρακολούθησαν τον αγώνα διασκέδασαν και χειροκρότησαν τις περίτεχνες ενέργειες των άσσων του παρελθόντος.

Το αποτέλεσμα ηταν 6-6 o κανονικος αγωνας και 1-6 στα πεναλτυ υπερ των παλαιμαχων, αν και για ολους ηταν σε δεύτερη μοίρα.

Αξιζει να αναφερουμε και τις συνθεσεις των ομαδων

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ: Δημητρης Ρεμπής- Δημήτρης Πλατανας,- Θεόδωρος Πλατανας του Εμμανουήλ.. …-..Γιωργος Χριστακος, Αλέκος Σταματάκος,- Παναγιώτης Πολολός, -Ηλίας Τρακάκης,- Παναγιώτης Πετρούλιας,- Παναγιωτης Καρβουνιάρης, Παναγιώτης Ιατρίδης, -Παναγιώτης Κουρτσούνης,- Γιώργος Κοκκόλης, -Κώστας Ζαρκαδούλας και Νίκος Σταματάκος.

ΝΕΟΙ: Κουρτης Α-Πλατάνας Θ,- Ζερβούλιας – Σμπυράκος Γ,- Χρηστακος Δ .- Κεκερης Γ. -Θεοδωρακος Δ- Σαμπατακος Ν – Σινα -Οικονομακος Θ-Μπουτερακος Τ-Θωμακος Φ-Γεωργουλης Ν-Βενολιας Θ.

Ας ευχηθούμε ο αγώνας αυτός να πραγματοποιείται κάθε χρονο και γιατί όχι να αποτελέσει την απαρχή ενός θεσμού για την ομάδα του ιστορικού ΑΟΚροκεών και για την ευρύτερη περιοχή.


 


 


Ακολουθήστε το krokeai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ