Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
Αρχική ΝΕΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Αλεξανδρούπολη: Δασκάλα έκλεινε παιδιά στην αποθήκη του παιδικού σταθμού

Αλεξανδρούπολη: Δασκάλα έκλεινε παιδιά στην αποθήκη του παιδικού σταθμού

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται οι γονείς παιδικού σταθμού στην Αλεξανδρούπολη μετά την αποκάλυψη ότι παιδαγωγός φέρεται να έκλεινε τα παιδιά στο αποθηκάκι της τάξης για τιμωρία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του e-evros.gr, η αποκάλυψη έγινε πριν λίγες ημέρες όταν ο πατέρας ενός τρίχρονου κοριτσιού έπαιζε με την κόρη του και αυτή κρατώντας την κούκλα της είπε: «Θα σε κλείσω στο αποθηκάκι, θα σβήσω τα φώτα και θα τραβήξω τον σύρτη». Ο πατέρας ξαφνιασμένος την ρώτησε τι είναι αυτά που λέει και αν τα έχει ακούσει κάπου. Η μικρή τότε απάντησε: «Έτσι μας κάνει η κυρία».

Οι γονείς του παιδιού την επόμενη ημέρα πήγαν στον παιδικό σταθμό προκειμένου να μιλήσουν με την συγκεκριμένη δασκάλα. Της ανέφεραν το περιστατικό και την ρώτησαν αν ισχύει κάτι τέτοιο. Προς μεγάλη τους έκπληξη η παιδαγωγός το επιβεβαίωσε λέγοντας ότι τα παιδιά μπαίνουν στον συγκεκριμένο χώρο για να «ηρεμήσουν».

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι δύο γονείς επικοινώνησαν με τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη καθώς πρόκειται για ένα δημοτικό παιδικό σταθμό.

Η κατάσταση εξελίχθηκε ταχύτατα από τη στιγμή που οι γονείς έγιναν ενήμεροι. Σύμφωνα με  πληροφορίες του e-evros.gr οι γονείς συναντήθηκαν με νομικό εκπρόσωπο προκειμένου να κινηθούν νομικά έναντι της δασκάλας.


Ακολουθήστε το krokeai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις.