Συγκινεί η 20χρονη Ραφαέλα Πιτσικάλη για τη μάχη της με τον καρκίνο: «Κόψαμε ξανά τα μαλλιά, ξεκινάω για 3η φορά τον αγώνα μου»

Συγκινεί η Ραφαέλα Πιτσικάλη: «Θα έχω πάντα στο πλευρό μου ανθρώπους που με αγαπάνε»

Η Χανιώτισσα Ραφαέλα Πιτσικάλη δημοσιευσε ενα νεο βιντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η οποία συνεχίζει να δίνει μάχη με τον καρκίνο σε νοσοκομείο του Χιούστον και δεν το βάζει κάτω, δείχνοντας δύναμη χαρακτήρα. Στη νέα της ανάρτηση αναφέρεται στους ανθρώπους που στέκονται στο πλευρό της.
Στο βίντεο που δημοσίευσε αναφέρει:
«Κρατούσα αυτο το βιντεο για μενα, μου δινει πολύ δυναμη ισως γιατι βλεποντας το θυμαμαι οτι τα μαλλια ηταν-ειναι το μικροτερο προβλημα σε ολο αυτο τον γογλοθα που περναω. Αυτος ειναι ο Ραφ ή το στηριγμα μου τωρα κοντα 4 χρονια απο την πρωτη μερα ηταν παντα στο πλευρο μου και δεν μπορω να ξεχασω που τον πρωτο μηνα και τον πιο δυσκολο κοιμοταν σε μια καρεκλα του νοσοκομειου στο πλευρο μου και τον υπόλοιπο καιρο όσο δεν ήταν δίπλα μου καθε φορά εβρισκε τροπους να ειναι κοντα μου και να με κανει να γελαω και να με σηκωνει οταν λυγιζω και να μου υπενθιμιζει πόσο ομορφη ειναι η καθε μερα που περναει!

3,5 χρονια μετα ξανα πηρε την μηχανη και με χιουμορ κοψαμε τα μαλλια για να ξεκινησω τον αγωνα μου για 3η φορά… αυτη την φορα στην αλλη ακρη του κοσμου και αν κατι μου εμεινε εδω στην αμερικη ειναι αυτες οι στιγμες γιατι μου υπενθιμιζουν καθημερινα ότι οσο δυσκολες στιγμες και να ερθουν θα εχω παντα στο πλευρο μου ανθρωπους που με αγαπανε και θα βρισκουν τροπους να ειναι διπλα μου μέχρι να περάσει η μπόρα και να βγει το μου», αναφέρει στην ανάρτηση της.

Ακολουθεί το βίντεο που μοιράστηκε στο Facebook:


Ακολουθήστε το krokeai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις.