Ήταν όλοι εκεί…. Στην παρουσίαση του βιβλίου του Ηλία Παναγιωτακάκου!

Με την παρουσία θεσμικών εκπροσώπων και πλήθος κόσμου έγινε η παρουσίαση του βιβλίου του Ηλία Παναγιωτακάκου ‘’Τις αγορεύειν βούλεται;’’ Κράτος – Διοίκηση – Τοπική Αυτοδιοίκηση : Διαχρονική πορεία, που πραγματοποιήθηκε χθες (Παρασκευή 21 Απριλίου 2023) , στο Πνευματικό Κέντρο Σκάλας – Δήμου Ευρώτα.

Οι ομιλητές Κώστας Σκανδαλίδης : Βουλευτής ΠΑΣΟΚ , πρώην Υπουργός , Γιάννης Σμυρνιώτης : πρώην Δήμαρχος Τρίπολης, μέλος του Δ.Σ της ΠΕΔ Πελοποννήσου, Νίκος Σκορίνης: Συγγραφέας, μέλος του Π.Σ του ΣΥΡΙΖΑ καθώς και ο Δημήτρης Καμπουράκης: Δημοσιογράφος, Συγγραφέας, έκαναν σημαντικές αναφορές σε στοιχεία του βιβλίου που τα χαρακτήρισαν σημαντικά και τεκμηριωμένα για το μέλλον της αυτοδιοίκησης .

Δεν παρέλειψαν να το αξιολογήσουν ως ένα σημαντικό πόνημα που πρέπει να διαβαστεί τόσο από τους πολίτες, όσο και με τους ασχολούμενους με τον θεσμό της Αυτοδιοίκησης. Τέλος οι ομιλητές αναφέρθηκαν εκτός από την προσωπικότητα και την γνώση του Ηλία Παναγιωτακάκου στους σημαντικούς προλόγους του καθηγητή και πρώην Υπουργού κ. Γιάννη Πανούση και του δικηγόρου και πρώην Δημάρχου Αυλώνα Εύβοιας κ. Δημήτρη Κατσούλη.

Από το krokeai.gr ευχόμαστε καλοτάξιδο.


Ακολουθήστε το krokeai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις.