Στερνός αποχαιρετισμός στον Τάκη Αλεξ. Παναγάκο.

Δεν υπάρχει πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή από το να είσαι αναγκασμένος να αποχαιρετήσεις άκαιρα έναν νέο άνθρωπο, συνομήλικο, φίλο ειλικρινή, οικογενειάρχη, αγνό και τίμιο αγωνιστή της ζωής, με τον λόγο του Θεού στην καρδιά του, που πάντα ήξερε να προσφέρει!

Άλλος ένας νέος άνθρωπος του χωριού, ο αγαπητός σε όλους μας Τάκης Αλέξανδρου Παναγάκος 65 χρονών, έφυγε σήμερα από τη ζωή μετά από μια σύντομη μάχη, όταν μια κακιά στιγμή στάθηκε μοιραία για τη ζωή του.

Έφυγε για το στερνό ταξίδι ένας καθόλα ζωντανός άνθρωπος που είχε ακόμα πολλά να δώσει, αλλά που είχε και πολλές χαρές να πάρει, από αυτές που του χρωστούσε η ζωή, και αυτές που συνέχεια του χάριζε η υποδειγματική οικογένειά του!

Φίλε Τάκη δεν θα σε ξαναδούμε να περπατάς τους δρόμους που μεγάλωσες και αγάπησες, αλλά δεν θα ξεχάσουμε το παράστημά σου, τον καθαρό σου λόγο, τη γεμάτη καλοσύνη ψυχή σου, και το γνήσιο και ζωηρό ενδιαφέρον για το χωριό σου που τόσο αγάπησες και υπηρέτησες!

Αύριο Σάββατο στις 4 το απόγευμα θα συναντηθούμε για τελευταία φορά στον νεκροταφειακό ναό των Αγίων Θεοδώρων, για να σου πούμε το τελευταίο αντίο!

Στην σύζυγό του και στα παιδιά του εκφράζουμε τα πιο θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια, καλή δύναμη αυτές τις πιο δύσκολες στιγμές, και υπομονή!

Αξέχαστε Τάκη καλό κατευόδιο, αναπαύσου εν ειρήνη!

Αιωνία η μνήμη σου!!!

Το Krokeai.gr εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.


Ακολουθήστε το krokeai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις.