Στο πένθος βυθίστηκε η τοπική κοινωνία του Δαφνίου-αυριο η κηδεια

Στο πένθος βυθίστηκε η τοπική κοινωνία του Δαφνίου , λόγω του τραγικού χαμού του Ράγισαν και οι πέτρες» στις κηδείες των δύο Κροκεατων σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε νωρίς το πρωί στο 18ο χλμ. της ΕΟ Σπάρτης-Γυθείου.

Συγκεκριμένα το Subaru Vivio που οδηγούσε ο άτυχος νέος συγκρούστηκε μετωπικά με ένα Audi στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα από την  περιοχή των Μολάων με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του.

Ελαφρά τραυματισμένοι οι τέσσερις επιβαίνοντες του Audi, μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης.

Ο νεαρός αγωνιζόταν ως ποδοσφαιριστής στον ΑΟ Δαφνίου και όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για ένα παιδί χαμογελαστό και γεμάτο όνειρα για τη ζωή.

Σπαρακτικά είναι και τα μηνύματα φίλων και γνωστών στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Ο Βασίλης-Αντωνης Ισσαρης  εγραψε:

Λοιπον “μικρούλη” η αληθεια ειναι ο,τι σε συναναστραφηκα μονο για λιγες βδομαδες αλλα θυμαμαι χαρακτηριστικα οταν σε ρωτησα πως σου φανηκε το πρωτο σου αλμα γυρισες και μου ειπες “αν γινοταν κυριε εκπαιδευτα, θα θελα να ζησω για παντα εκει πανω” Προς λυπη και των δυο οικογενειων σου, το πες και το κανες μπαγασα κι εφυγες για παντα εκει πανω.

Δεν στο ειπα ποτε αλλα σε ειχα ξεχωρισει και σε χαιρομουν γιατι ησουν αγνος και πολυ ρομαντικος γυρω απ’το αλεξιπτωτο, για να καταφερει να σε αλλαξει η εκει πραγματικοτητα.

Σου ζηταω επισης συγγνωμη αν καμια φορα σε ζορισα αδικα, εσκεμμενα ή μη αλλα δεν γινοταν τιποτα απο κακια ή διχως να υπαρχει λογος.

Το μονο σιγουρο ειναι οτι σε ολους ανεξαιρετως θα λειψει το πλατυ σου χαμογελο.

Πετα ελευθερος φιλε μου, μας τιμησες ολους


Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλλει στον Ιερό Ναό Αγιου Γεωργιου στο Δαφνι αυριο Δευτερα 25-9-2017 στις 17.οο.

Το krokeai.gr εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια


Ακολουθήστε το krokeai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις.