Καρναβάλι Κροκεών 2013 [φωτό-βίντεο HD]

Τον καλύτερο εαυτό τους έβγαλαν τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου Φίλων Καρναβάλου Κροκεών , παρουσιάζοντας… το μεσημέρι της Κυριακής ένα ανανεωμένο, χαρούμενο και διασκεδαστικό καρναβάλι!

Παρά τα εξήντα και πλέον χρόνια που κρατεί αυτή η παράδοση , οι χιλιάδες επισκέπτες και φίλοι απο ολη την Ελλάδα εδωσαν και φέτος το παρών εχοντας και σαν σύμμαχο τον καλό καιρό που επικρατούσε απο νωρίς το πρωι.

Με τη θεματογραφία του βγαλμένη από… την καθημερινότητα,οι φίλοι του καρναβάλου είχαν την ευκαιρία να γελάσουν και να διασκεδάσουν, ξεφεύγοντας για λίγο από τα προβλήματα και το άγχος που έχουν γίνει ο… δεύτερος εαυτός μας!

Τη μεγάλη παρέλαση του Κροκεάτικου  Καρναβαλιού, που φέτος συμπλήρωσε αισίως τα 62 χρόνια ζωής, άνοιξε η Φιλαρμονική του Πολιτιστικού Συλλόγου Κροκεών παιανίζοντας αποκριάτικους και άλλους χαρούμενους σκοπούς. Την συνέχεια πήραν 20 και πλέον αρματα

Λίγο πριν την εναρξη της παρέλασης τα χορευτικά τμήματα  του Πολιτιστικού Συλλόγου Κροκεών παρουσίασαν το πρόγραμμα τους στην κεντρική πλατεία Κροκεών.

Δυστυχώς όμως, αργά το απόγευμα, το καρναβάλι έφτασε στο τέλος του, με τους καρναβαλιστές της περιοχής να ανανεώνουν το ραντεβού τους για του χρόνου!


Ακολουθήστε το krokeai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ