Έφυγε πρόωρα ο μικρός Κωνσταντίνος-Σήμερα η κηδεία του…

Αντί στεφάνων, έκκληση της οικογένειας είναι να διατεθεί χρηματικό ποσό για τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού» μέσω της «Πνοής» (τηλ. 2107486801-2-3).


Συντετριμμένη είναι η τοπική κοινωνία της Σπάρτης στο άκουσμα της είδησης θανάτου του μικρού Κωνσταντίνου Τσώκρη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικια 12 μόλις ετών.
Ο μικρός «άγγελος» αφήνει πίσω του τους γονείς του, Χρήστο και Γεωργία, και τα αδέλφια του, Παναγιώτη και Ανδριάνα, αλλά και όλους όσοι τον γνώριζαν και τον εκτιμούσαν για το ήθος και τον χαρακτήρα του.
Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί σημερα (22/11) και ώρα 3:00 μμ στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στον Άγιο Ιωάννη Σπάρτης.
Το krokeai.gr εκφράζει την βαθύτατη οδύνη και τα θερμά συλλυπητήρια.
Συλλυπητήριο Μήνυμα από το Δημοτικό Σχολείο Μυστρά – Αγ. Ιωάννη

Σύσσωμη η σχολική μας κοινότητα, εκπαιδευτικοί, μαθητές και γονείς, στέκεται συγκλονισμένη στην είδηση της απώλειας του μικρού Κωνσταντίνου Τσώκρη, του Κωνσταντίνου μας, που έφυγε τόσο πρόωρα και αναπάντεχα από τη ζωή.Στις καρδιές όλων μας αυτό το αγόρι με το φωτεινό πρόσωπο που μεγάλωσε μαζί μας, το αγόρι με το λαμπερό χαμόγελο, το καθαρό βλέμμα, το παιδί με την αγάπη για τα γράμματα, τα όνειρα και την αισιοδοξία για τη ζωή δε χάθηκε.  Έτσι θα παραμείνει στην μνήμη μας ο Κωνσταντίνος, έτσι θα συντροφεύει τη σκέψη μας στο διάβα του χρόνου.

Στην οικογένεια του Κωνσταντίνου, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και ευχόμαστε να έχουν την εξ’ ύψους παρηγοριά και δύναμη να αντέξουν το βάρος της απώλειας.

Μικρό μας αγγελούδι θα ζεις αιώνια στη θύμηση και στις καρδιές μας!

Αιωνία σου η μνήμη!

Σύλλογοι Διδασκόντων Δημοτικού Σχολείου & Νηπιαγωγείου Μυστρά – Αγίου Ιωάννη
Σύλλογος Γονέων Δημοτικού Σχολείου & Νηπιαγωγείου Μυστρά – Αγίου Ιωάννη


Ακολουθήστε το krokeai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις.