Άλλος για την ΤΕΡΝΑ??

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 2/10/23

Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Παπαχρήστου υπέστειλε την σημαία της φλογερής αντιπολίτευσης συντασσόμμενος  με το νυν δήμαρχο  κ. Βέρδο, εκδηλώνοντας ανοιχτά πλέον  την συναίνεση και αποδοχή στην χωροθέτηση και λειτουργία του σκουπιδοεργοστασίου και της χωματερής στην ΔΚ Σκάλας(ΣΔΙΤ ΠΕΛΟΠΟΝΝΉΣΟΥ).

Για να χρυσωσει το χάπι απέναντι στους πολίτες του Ευρώτα που αντιτίθεται στο εργο-ταφοπλακα χρησιμοποιήσε τα ίδια ακριβώς επιχειρήματα που εδώ και 4 χρόνια χρησιμοποιεί η περιφέρεια και η δημοτική αρχή περί ανακύκλωσης, μείωσης των δημοτικών τελών, στελέχωσης με ντόπιο εργατικο δυναμικό, ελέγχων από ανεξάρτητες “αρχές” κτλ.. Ενημερωνουμε το κ. Παπαχρήστου αν δεν το γνωρίζει ότι τα επιχειρήματα αυτά έχουν διαψευστεί από τους ίδιους τους όρους της ληστρικής σύμβασης ΣΔΙΤ που έχει υπογραφεί και προβλέπει διαχείριση συμμεικτων απορριμμάτων (δηλ. μηδαμινά ποσοστά ανακύκλωσης) και 6πλασιασμο των δημοτικών τελών.

Ο κ.Παπαχρηστου όχι μόνο  δεν βρήκε να πει μια “κουβέντα” στην ανάρτηση του  για το τεράστιο περιβαλλοντικό και οικονομικό κόστος που θα κληθούν να σηκώσουν οι πολίτες και την ανάγκη συνέχισης του τετράχρονου αγώνα  αλλά πήγε μάλιστα  την προπαγάνδα και ένα βήμα πιο κάτω.  Εισάγοντας  την  άθλια λογική του “ο ρυπαινων πληρώνει” που επικαλειται Ε.Ε και ολα τα αστικά κόμματα και καλεί ουσιαστικά τους κατοίκους να αποδεχθούν τα ψίχουλα  που θα τους ρίξει η  ΤΕΡΝΑ όταν και αν διαπιστωθει ρύπανση ενώ  το εργοστάσιο θα  συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά!

Σαν Λαϊκή Συσπείρωση καλούμε τους κατοίκους  να μην δεχθούν να υποθηκεύσουν την ζωή τους και των παιδιών τους για τα “τάλαρα” της ΤΕΡΝΑ, να μαυρίσουν τις δύο παρατάξεις των υποψηφίων δημάρχων και να ενισχύσουν την Λαϊκή Συσπείρωση την μόνη δύναμη που ήταν και θα είναι στο πλευρό τους ,στον αγώνα ενάντια στις επιπτώσεις του σκουπιδοεργοστασίου , για μία ζωή με αξιοπρέπεια.


Ακολουθήστε το krokeai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις.