Καλό κατευόδιο Ποτάκη από όλους εμάς, εκεί ψηλά που πας!

Η θλίψη είναι μεγάλη όταν αναγκάζεσαι να αποχαιρετήσεις νέους ανθρώπους, ανθρώπους του καθημερινού μόχθου, που ήθελαν να απολαύσουν τους κόπους τους, αφού είχαν μπροστά τους και τα χρόνια, αλλά και την διάθεση να προσφέρουν πολλά ακόμα! Ένας ακόμη νέος άνθρωπος, ζωντανός, έφυγε χτες άκαιρα από κοντά μας σκορπώντας τον πόνο και την θλίψη σε όσους έτυχε να τον γνωρίσουν! Έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 74 χρονών ο φίλος και χωριανός Παναγιώτης Κ. Γεωργιλάς, ο «Ποτάκης» όπως τον ξέραμε από τότε που τον πρωτογνωρίσαμε!
Οικογενειάρχης, τεχνίτης που άφησε την σφραγίδα του από όπου κι αν πέρασε, και στο χωριό και στην Αθήνα, συνεπής αγωνιστής της ζωής, παράδειγμα υπομονής και θέλησης, περιζήτητος στις παρέες για τα καλαμπούρια του! Έτσι σε γνωρίσαμε και σε ζήσαμε από κοντά, και έτσι θα σε θυμόμαστε αείμνηστε φίλε Ποτάκη!
Και ενώ περιμέναμε Ποτάκη να σε δούμε το καλοκαίρι στο χωριό, πριν λίγες μέρες μάθαμε ότι παρόλη την προσπάθεια και το πείσμα για να νικήσεις, είχε αρχίσει να γέρνει αλλού η ζυγαριά! Ήρθε το χαμπέρι ότι βάρυνες, ότι σε παραστέκανε τις τελευταίες στιγμές, όπως κάνει ο κόσμος στους οικείους του, και σήμερα μάθαμε ότι πέταξες από κοντά μας για αλλού!
Αναπαύσου εν ειρήνη φίλε Ποτάκη, δίπλα στους δικούς σου ανθρώπους, συγγενείς, φίλους, συντρόφους, συναγωνιστές, δίπλα από τον Κώστα σου που σε τσάκισε αφού τόσο άδικα και άκαιρα έφυγε κι αυτός!
Καλό κατευόδιο Ποτάκη από όλους εμάς, εκεί ψηλά που πας! Ψηλά στις κορυφές που πάντα αγαπούσες και ένιωθες ελεύθερος! Αιωνία σου η μνήμη μοναδικέ και αξέχαστε Ποτάκη!!!
Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στον ιερό ναό των Αγίων Θεοδώρων το Σάββατο 25 Ιουνίου, στις 12 το μεσημέρι. Η οικογένεια παρακαλεί αντί στεφάνων, τα χρήματα να κατατεθούν για ενίσχυση του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Φιλοπροόδων Κροκεατών, που τόσο υπεραγαπούσε!

Ακολουθήστε το krokeai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις.