Βαλαντης Καπουρελακος : Ενα αστερι στη μουσικη και στο τραγουδι γεννιεται . [βιντεο]

Είναι ο γιος του συμπολίτη μας Δημήτρη Καπουρελάκου, ο Βαλάντης.

Πτυχιούχος της Φιλοσοφικής σχολής του Α.Π.Θ, προτίμησε να ασχοληθεί με την μουσική και το τραγούδι.

Ο πρώτος που ανακάλυψε το ταλέντο του είναι ο σπουδαίος τραγουδοποιός Θανάσης Γκαϊφύλλιας, ο οποίος τον άκουσε σε ηλικία 15 ετών και έκτοτε τον έχει δίπλα του σε όλες τις μουσικές του δραστηριότητες.

Σήμερα, στα 28 του, χτίζει την καριέρα του στην Θεσσαλονίκη και την Αθήνα τραγουδώντας και παίζοντας κιθάρα σε διάφορα μουσικά κέντρα και συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις και αφιερώματα σε μεγάλους συνθέτες.

Τα προηγούμενα χρόνια ήταν ο βασικός τραγουδιστής στο ιστορικό ‘’ΠΛΑΤΩ’’, όπου συνεργάστηκε με τους Μανώλη Ρασούλη και Νίκο Δημητράτο, στον επίσης ιστορικό χώρο της Θεσσαλονίκης, την ‘’ΒΕΝΤΕΤΑ’’, καθώς και στην Μουσική σκηνή ‘’ΤΟ ΣΤΕΚΙ’’ στη Ν.Ζίχνη όπου συνεργάστηκε με την Μελίνα Κανά και τον Ταξιάρχη Χάνο.

Τα καλοκαίρια από το 2013 ως το 2017 εμφανιζόταν στη Σίφνο και συγκεκριμένα στην μουσική ταβέρνα ‘’ΣΟΦΙΑ’’, όπου συνεργάστηκε και με άλλους σημαντικούς καλλιτέχνες όπως η Λιζέτα Καλημέρη, η Σοφία Εμφιετζή και ο Λάμπρος Καρελάς.

Φέτος θα τον βρείτε στο κέντρο των Αθηνών, στο ‘’ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ’’ στο Μοναστηράκι, κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, καθώς και κάθε Δευτέρα στο cafe -bar Sherlock στη παραλιακή λεωφόρο(Λεωφόρος Νίκης) της Θεσσαλονίκης.


Ακολουθήστε το krokeai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις.