Φιλαρμονικη και Χορευτικα Κροκεων …το 1993[3 βιντεο]


Η Αρτέμιδα (Άρτεμη ή Άρτεμις) αποτελεί πόλη και δημοτική κοινότητα του Καλλικράτειου Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδας της Ανατολικής Αττικής και βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το ιερό της Βραυρώνας όπου λατρευόταν η Άρτεμη, θεότητα του κυνηγιού. Σήμερα μια από τις μεγαλύτερες σε πληθυσμό πόλεις της ανατολικής Αττικής και μεταλλάσσεται με γρήγορο ρυθμό από παραθεριστική κωμόπολη των Μεσογείων σε τόπο μόνιμης κατοικίας, με εμπορικό και οικονομικό κέντρο τη Λούτσα.

Εδω το 1993 ο Πολιτιστικος Συλλογος Κροκεων δεχεται με χαρα την προσκληση του εκει Πολιτιστικου Συλλογου και παρνει μερος στις τριημερες εκδηλωσεις για την Εορτή της Αγίας Μαρίνας 16/17/και18 Ιουλιου 1993.

Η φιλαρμονικη με αρχιμουσικο το Ν.Κολοβο και τα τμηματα χορου με την αειμνηστη Ντιανα Ταρταρη.

Συναυλια γνωστων τραγουδιων απο την Φιλαρμονικη την πρωτη ημερα και χοροι απο ολη την Ελλαδα για το χορευτικο σε δυο ξεχωριστες ημερες.

Εδω θα ηθελα ως Προεδρος τοτε του Πολιτιστικου Συλλογου Κροκεων να ευχαριστησω για μια ακομη φορα και μεσα απο το krokeai.gr τον Δ.Καραμπαση υπευθυνο των εκδηλωσεων του εκει συλλογου γιατι χωρις την βοηθεια του δεν θα μπορουσε να γινει αυτη η παρουσια μας.

Κωνστιαντος Χρηστος


 


 


Ακολουθήστε το krokeai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ