Αννα Βαγενά ”Αγγελα Παπαζογλου”[φωτο-βιντεο]

Με την παράσταση “Αγγέλα Παπάζογλου”, μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των τελευταίων χρόνων στα θεατρικά δρώμενα της χώρας μας, ανοίξε για πρώτη φορά τις πύλες του το Μαρκοπούλειο Αμφιθέατρο στις Κροκεές στις 6 Αυγούστου 2009.Τον πρωταγωνιστικό ρόλο είχε η γνωστή ηθοποιός Άννα Βαγενά, η οποία μαζί με το Λάμπρο Λιάβα συμμετείχε και στην σκηνοθετική επιμέλεια.

Το Κείμενο ήταν από το βιβλίο του Γ .Παπάζογλου “Ονείρατα της άκαυτης και της καμμένης Σμύρνης”. Η επίσημη πρώτη λοιπόν για ένα πραγματικό στολίδι των Κροκεών αγκαλιάστηκε με πολλή αγάπη. Αρκετός κόσμος [πρωτοφανές για τα Κροκεάτικα χρονικά] τόσο την Κυριακή [ανεβλήθη λόγω γενικής βλάβης τής ΔΕΗ] οσο και την Δευτέρα που τελικά έγινε και η παράσταση, παρακολούθησε μια Αννα Βαγενά σε μια συγκλονιστική ερμηνεία… Αλλά ας αφήσω τις φωτογραφίες να μιλήσουν από μόνες τους, για να θαυμάσετε απο τον φακό του krokeai.gr το έργο του συμπατριώτη μας Χρ.Μαρκόπουλου και την προσέλευση του κοσμου και φυσικά σε βίντεο συγκλονιστικές στιγμές έρμηνείας απο την Αννα Βαγενά.

Τέλος να μεταφέρω τις ευχαριστίες όλων των Κροκεατών στον Χρ.Μαρκόπουλο για αυτό που προσέφερε στις Κροκεές που λέγεται ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΕΙΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΚΡΟΚΕΩΝ.


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΔΩ


 


Ακολουθήστε το krokeai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ