Εθελοντες : Δυνατό και όμορφο παρόν, ελπιδοφόρο μέλλον!


Φτάνει το όραμα κάποιων ανθρώπων και η ομορφιά του τοπου ώστε ένας αγώνας  τρεξίματος να είναι πετυχημένος και να καθιερωθεί σαν σπουδαίο αθλητικό γεγονός; Προφανώς όχι.

Η υλοποίηση του αγώνα και οι εντυπώσεις που τελικά θα αφήσει στους αθλητές που συμμετέχουν είναι ο καταλύτης εκείνος που θα ολοκληρώσει το όραμα και την αισθητική  και θα προσφέρει στην περιοχη μας μια διοργάνωση με αποτύπωμα που θα αντέξει στον χρόνο.

Τα Βρεττακεια 2016 [5η συνεχη χρονια]όπως διαπιστώσαμε πριν λίγο καιρό στις Κροκεες, είχαν όλα εκείνα τα στοιχεία που μπορούν να δώσουν έναν όμορφο αγώνα. Αυτό που έμενε να διαπιστώσουμε είναι το πόσο άρτια θα υλοποιούσε η διοργάνωση τις τεχνικές λεπτομέρειες που συνθέτουν έναν αγώνα, και τι κλίμα θα επικρατούσε.

Έχουμε τονίσει κατ’ επανάληψη στα Βρεττακεια  το πόσο σημαντικό είναι το έργο των εθελοντών στην σωστή διεξαγωγή ενός αγώνα τρεξίματος. Αυτό που είδαμε όμως στις Κροκεες ξεπέρναγε κάθε πρόβλεψη.

Σε ολόκληρη την διαδρομή των δυο αγώνων [5χλμ-18.5 χλμ] υπήρχαν εθελοντές με την πορτοκαλί τους μπλούζα και το χαμόγελο στα χείλη  που συμμετείχαν με κέφι στους σταθμούς ανεφοδιασμού και ενθάρρυναν τους αθλητές στην προσπάθεια τους. Το ίδιο και στην γραμματεία κατά τις εγγραφές, αλλά και στην εκκίνηση και τον τερματισμό του αγώνα. Αγκάλιασαν την διοργάνωση και πρόσφεραν πολύ σημαντικό έργο στο να έχει τέτοια επιτυχία ο αγώνας.

Τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια!\

Την ολη διοργανωση ειχε ο Αθλητικος Ομιλος Κροκεων με την συμπαρασταση τοπικων συλλογων και φορεων.

Το ομορφο μπλουζάκι των εθελοντων ηταν μια προσφορα του Αντωνη Παυλακου [Λογιστικο Γραφειο] καθως και το καπελο προσφορα της ταβερνας Πλατσαρα.

Τα Βρεττακεια 2016 ήταν απόλυτα πετυχημένα σαν διοργάνωση και μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Σε αθλητικό επίπεδο πρόσφερε μια διαδρομή για δυνατές συγκινήσεις και έντονη προσπάθεια που αφήνει όμορφο αποτύπωμα στην ψυχή του κάθε αθλητή που συμμετείχε.


 


 


Ακολουθήστε το krokeai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις.