Ανεξαρτητοποιήθηκαν από την δημοτική παράταξη «Όλοι Μαζί – Νέα Αρχή» ο Μοτσάκος Νικόλαος και η Σκεύη Χρυσάνθη

Την ανεξαρτητοποίησή τους από την δημοτική παράταξη «Όλοι Μαζί – Νέα Αρχή» γνωστοποίησαν σήμερα, Δευτερα 26-02-2024  με επιστολή τους προς την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ευρώτα, κα Γκουβούση – Κούρλα Ιωάννα οι δημοτικοί σύμβουλοι Μοτσάκος Νικόλαος και Σκεύη Χρυσάνθη.

Αναλυτικά το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

Σκάλα 26-02-2024
Προς την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ευρώτα, κα Γκουβούση – Κούρλα Ιωάννα
Αξιότιμη κυρία Πρόεδρε,
Με την παρούσα επιστολή σας ανακοινώνουμε την ανεξαρτητοποίησή μας από την δημοτική παράταξη «Όλοι Μαζί – Νέα Αρχή».
Οι εξελίξεις εντός του συνδυασμού το τελευταίο διάστημα, καθώς και η μη επαρκής εκπροσώπηση της παράταξής μας στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία διεξήχθη μέσω τηλεδιάσκεψης στις 19-02-2024, μας οδήγησαν στη λήψη της ως άνω απόφασης.
Ευχαριστούμε θερμά τον αρχηγό του συνδυασμού κ. Παπαχρήστου Ευθύμιο για την εμπιστοσύνη του, αλλά και κάθε μέλος -εκλεγμένο ή μη- για την έως τώρα συνεργασία μας.
Δηλώνουμε ότι ο στόχος μας παραμένει, και ως ανεξάρτητοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, να συμμετέχουμε στα Δημοτικά Συμβούλια εκπροσωπώντας τους συνδημότες μας οι οποίοι μας στήριξαν με την ψήφο τους.
Σκοπός της αντιπολίτευσης, όπως την αντιλαμβανόμαστε, δεν είναι η προσωπική αντιπαράθεση, αλλά αντίθετα η συμβολή μας -στο μέτρο του εφικτού- στην διαμόρφωση μιας χρηστής διοίκησης για τον Δήμο μας.
Με εκτίμηση,
Μοτσάκος Νικόλαος
Σκεύη Χρυσάνθη
Δημοτικοί Σύμβουλοι Ευρώτα

Ακολουθήστε το krokeai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις.