Δ Ευρωτα : Έρχονται δραματικές αυξήσεις απο 90% μεχρι 200% των δημοτικών τελών.

Δελτιο τυπου  Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Ευρώτα


Σε μία εποχή που η ακρίβεια σαρώνει ,η φοροληστεία των λαϊκών στρωμάτων μεγαλώνει και ο λαός μας αδυνατεί να τα βγαλει πέρα , με μισθούς στάσιμους , με συντάξεις ”φιλοδωρήματα”, με τους βιοπαλαιστές αγρότες στους δρόμους για το τεραστιο κοστος παραγωγής που τους γονατίζει , με τους επαγγελματίες του δήμου μας να ειναι σε απογνωση απο την αναδουλεια και την εφαρμογή του νέου ”κεφαλικού” φορολογικού νομοσχεδίου , η δημοτική αρχή ,πλήρως εναρμονισμενη με την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης της Ν.Δ. ,φέρνει την Τρίτη 13/2 προς ψήφιση την αύξηση των δημοτικών τελών !

Μια αύξηση που κυμαίνεται απο 90% μεχρι 200% και αφορά τα τέλη υδρευσης , ηλεκτροφωτισμού και καθαριότητας.

Οι αυξήσεις στα τέλη υδρευσης και αποχεύτευσης έρχονται σαν αποτέλεσμα της αύξησης του ρεύματος απο την ιδιωτικοποίησης της ενέργειας και η αύξηση στα τέλη ηλεκτροφωτισμου και καθαριότητας απο την ιδιωτικοποίηση της διαχειρησης των απορριμμάτων και την παράδοσή τους στην Τερνα .

Αυτό δεν το ήξερε ο κ. Βέρδος όταν έκανε την προεκλογική του εκστρατεία; Για αυτές τις αυξήσεις είχαμε προειδοποιήσει τους δημότες μας οτι θα έρθουν απο την αρχή του αγώνα μας εναντια στο σκουπιδοεργοστάσιο και την Τερνα.

Η ευθύνη όλων των κυβερνήσεων και της ΝΔ ειναι μεγάλη και δεν πρέπει ο λαός μας να κάνει βήμα πίσω απο τον αγώνα του για να διεκικήσει το δίκιο του. Καλούμε τους φορείς και τους δημότες να αντισταθούν και να αγωνιστούν ενάντια σε αυτές τις πολιτικές που γεμίζουν τις τσέπες των επιχειρηματικών ομίλων , σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων!

Ως Λαϊκή Συσπείρωση διεκδικούμε την αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης ,έτσι ώστε να καλύπτονται οι λειτουργικές ανάγκες του δήμου , διεκδικούμε όλους τους πόρους που οι κυβερνήσεις τα τελευταία χρόνια παρακρατούν απο τους δήμους και την μετατροπή τους σε φοροεισπρακτικούς μηχανισμούς !

ΚΥΛΑΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ.


Ακολουθήστε το krokeai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις.