Χανιά: Γιαγιά 113 ετών χειρουργήθηκε στο ισχίο, πήρε εξιτήριο και επέστρεψε σπίτι

Μια γιαγιά 118 ετών χειρουργήθηκε στο ισχίο, πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι! Αυτό το σπάνιο γεγονός, αφού δεν συνηθίζεται να γίνονται επεμβάσεις σε τόσο μεγάλους ηλικιακά ασθενείς, συνέβη στην Κρήτη.

Συγκεκριμένα, η γιαγιά από χωριό του Αποκόρωνα υπεβλήθηκε σε χειρουργείο τις προηγούμενες ημέρες στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews gr.

Ο διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος Γιώργος Μπέας επιβεβαίωσε την πληροφορία. «Όντως έγινε το χειρουργείο στο ισχίο στην γιαγιά από δύο ορθοπεδικούς του νοσοκομείου μας, έκανε εξετάσεις οι οποίες ήταν πολύ καλές και στις 22 του μήνα πήρε εξιτήριο».

Η γιαγιά ενώ επίσημα στα χαρτιά είναι 113 ετών, φαίνεται πως μετράει… μερικά χρόνια ηλικίας παραπάνω, όπως δήλωσε άνθρωπος της οικογένειάς της στο zarpanews.gr.

Συγκεκριμένα, φτάνει τα 118 ενώ χαίρει άκρας υγείας.

Η εν λόγω γιαγιά, που έχει τις ευχές όλων να είναι «σιδερένια» μετά την επέμβαση, φαίνεται πως διαθέτει και φοβερό σθένος και κουράγιο. Δεν είναι άλλωστε καθόλου εύκολο να περνάς την πόρτα του χειρουργείου για να κάνεις μια σοβαρή ορθοπεδική επέμβαση, ακόμη κι όταν είσαι σε μικρότερες ηλικίες… Πόσο μάλλον στα χρόνια της γιαγιάς που έχει συμπληρώσει έναν και πλέον αιώνα ζωής.

Εξάλλου, μην ξεχνάμε ότι δεν είναι μόνο η περιπέτεια του χειρουργείου. Σε τέτοιες επεμβάσεις απαιτείται και καλή αποκατάσταση στη συνέχεια.


Ακολουθήστε το krokeai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις.