Ατομική ευθύνη , ΚΤΕΟ και Κροκεές χωρίς νερό επί Χότζα

Είδαμε ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου με χρησιδανειο παραχωρεί την έκταση του περιβάλλοντος χώρου και τις κτιριακές εγκαταστάσεις προκειμένου να αξιοποιηθούν για την επίλυση του θέματος της λειτουργίας του παιδικού σταθμού Κροκεών , ένα πρόβλημα που δημιούργησε η διοίκηση του κ. Βερδου από το 2017 .

Πρέπει να αποδώσουμε την ατομική ευθύνη , που είναι της μόδας από την κυβέρνηση . Εκτός εάν φταίνε τα παιδιά , που γεννιούνται και μεγαλώνουν.

Δύο μήνες τώρα ζητάμε να γίνει αναμόρφωση προϋπολογισμού και να έγραφει πίστωση για την προμήθεια αιθουσών με προδιαγραφές για την κάλυψη αναγκών λειτουργίας τουλάχιστον για 25 παιδιά .

Αντί αυτού μας κουνούν το χέρι ότι εργάζονται για την επίλυση του προβλήματος και συμπάσχουν βεβαίως, κατά την τακτική του Χοτζα….Ατομική ευθύνη υπάρχει όμως και για τα χάλια που έχει ο χώρος και το κτίριο του ΚΤΕΟ και που για την χρήση του θα επιβαρύνει τούς δημότες του Ευρώτα.

Ατομική ευθύνη υπάρχει διαρκής για το πρόβλημα με την έλλειψη νερού στις Κροκεές που και φέτος, ιδιαίτερα το καλοκαίρι είναι έντονο.

Πώς διανοουντα να υπάρχει αυτή η πραγματικότητα και την ίδια ώρα η επάρκεια νερού να μπορει να καλύψει τριπλάσιο πληθυσμό; Τι κάνει η υπηρεσία ύδρευσης του κ. Βερδου;

Έπρεπε πέρσυ να το είχαν λύσει. Όταν κάτω από την γενική κατακραυγή θα λυθεί , έτσι πιστεύουμε κάποια στιγμή, τότε αυτοί οι απίθανοι τύποι είναι ικανοί να ανεβάζουν φωτογραφίες και πανηγυρισμούς για τα αυτονόητα…

Τι κάνει η υπηρεσία καθαριότητας του κ. Βερδου ; Κάντε μια βόλτα στις ρεματιές, που είναι η ανακύκλωση;

Επ αυτού σύντομα θα υπάρξει συνέχεια με σημαντικές καταγγελίες.

Δελτίο τύπου της δημοτικής παράταξης ΝΈΟ ΞΕΚΊΝΗΜΑ Δήμου Ευρώτα


Ακολουθήστε το krokeai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις.