Άρης Σκάλας: Το τεχνικό επιτελείο της Γ’ Εθνικής – Οι πρώτες ανανεώσεις.

Πληροφοριες απο το www.isports.gr

Ο Κώστας Οικονόμου με βοηθό τον Νείλο Καρρά θα αναλάβουν να οδηγήσουν τον Άρη Σκάλας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής της αγωνιστικής περιόδου 2020-21.

H συμφωνία οριστικοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 28 Ιουλίου στη Σκάλα.
Η διοίκηση του Άρη Σκάλας εύχεται στο νέο τεχνικό επιτελείο καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του και να πετύχουν τους στόχους της ομάδας.

Κοινή πεποίθηση όλων είναι ότι θα χτιστεί μια δυνατή ομάδα που θα εκπροσωπήσει επάξια την Σκάλα στη Γ΄Εθνική και πετύχει τους στόχους της περιόδου 2020-21.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Οικονόμου οδήγησε τον Άρη Σκάλας από την Β’ τοπική κατηγορία Λακωνίας στην Α1′ τοπική και μετά στη Α’ τοπική σε δυο διαδοχικές χρονιές.

Ξεκίνησε την περυσινή περίοδο στον Άρη Σκάλας πριν αναλάβει τον Π.Σ. “Η Σπάρτη” με βοηθό τον Νείλο Καρρά.

Επισης ανακοινώθηκαν οι πρωτες ανανεωσεις από τον Άρη Σκάλας:

Η διοίκηση του Άρη Σκάλας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο με τους ποδοσφαιριστές:

Άγη Σταυρόπουλο,
Παναγιώτη Σταμογιάννο,
Χρήστο Κοντάκο
και Σπύρο Λεημονίτη.

Ο Άγης Σταυρόπουλος είναι “γέννημα – θρέμμα” της ομάδας και εκ των αρχηγών της στις προηγούμενες αγωνιστικές περιόδους, συμβάλλοντας καθοριστικά στην επιτυχή πορεία των τριών αυτών χρόνων.

Ο Παναγιώτης Σταμογιάννος, με την πολυετή του πείρα στα γήπεδα και τις συμμετοχές έως και στην Α’ Εθνική κατηγορία (Σε Ολυμπιακό και Κέρκυρα μεταξύ άλλων) θα ηγηθεί και φέτος στα μετόπισθεν της ομάδας μας.

Ο Χρήστος Κοντάκος, προερχόμενος από το Γύθειο, μετά την εξαιρετική περυσινή του παρουσία τόσο στο γήπεδο όσο και στα αποδυτήρια, θα συνεχίσει να τιμά τα χρώματα του Άρη Σκάλας.

Ο Σπύρος Λεημονίτης, με σημαντική προϋπηρεσία στα γήπεδα της Γ´ Εθνικής κατηγορίας, αποτέλεσε σημείο αναφοράς στη μεσαία μας γραμμή την περασμένη αγωνιστική περίοδο με την αγωνιστική του ποιότητα.