Η Παναγιώτα Παπαγιαννοπούλου για τον Παιδικό Σταθμό Κροκεών

Η Παναγιώτα Παπαγιαννοπούλου ειναι δημοτική σύμβουλος της “Συμμαχίας Πολιτών Ευρώτα” Τα προβλήματα του Παιδικού Σταθμού Κροκεών ξεκίνησαν με την δικαστική απόφαση άμεσης »εκδίωξης΄΄ από το ενοικιαζόμενο κτίριο.

Γνωρίζουν όλοι, καλύτερα από μένα, ότι αυτό το ενοικιαζόμενο κτίριο (έναντι Δημαρχείου Κροκεών) είχε πολλά προβλήματα που έπρεπε να έχουν λυθεί δεκαετίες πριν.
Μετά την αιφνιδιαστική απόφαση του δικαστηρίου για άμεση αποχώρηση, όλοι μαζί συμφωνήσαμε να μην κλείσει και να λειτουργήσει στον πιο κατάλληλο χώρο που υπήρχε, δηλαδή του δημοτικού σχολείου.

Το ΝΠΔΔ φρόντισε να διασφαλίσει ότι ήταν δυνατόν για την κατάλληλη εκπαίδευση και διαβίωση των μικρών παιδιών και το προσωπικό του Παιδικού και έτσι λειτούργησε άψογα.
Ήδη από τον Δεκέμβριο του 2018 στην συζήτηση του Προϋπολογισμού του 2019 τέθηκε το θέμα της λύσης του προκατασκευασμένου κτιρίου που δυστυχώς δεν ευδοκίμησε. Μετά το πρόβλημα που προέκυψε, σωστά το ΝΠΔΔ πήρε την απόφαση αναστολής μέχρι της εξεύρεσης λύσης.

Μετά την έκτακτη σύγκλιση του Τοπικού Συμβουλίου των Κροκεών, που προκάλεσε η αντιπολίτευση, η ίδια κατέθεσε κείμενο προτάσεων που έγινε ομόφωνα αποδεκτό. Αυτές τις προτάσεις παρουσίασε στο δημοτικό συμβούλιο ο Τοπικός Σύμβουλος κ Χρ. Παναγιώτου και το δημοτικό συμβούλιο αποδέχθηκε ως λύση την προμήθεια προκατασκευασμένου κτιρίου με άδεια καταλληλότητας. Χρέος όλων μας είναι να προχωρήσουν γρήγορα οι διαδικασίες από την τεχνική , οικονομική υπηρεσία και την Οικονομική Επιτροπή για την ψήφιση της ανάλογης πίστωσης.

Με την ολοκλήρωση των όρων της προμήθειας θα μπει η οριστική διαδικασία της επίλυσης του προβλήματος για την προμήθεια του ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΥ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ. Αυτές είναι οι νόμιμες διαδικασίες και τα υπόλοιπα όσα ακούγονται είναι λόγια εντυπωσιασμού χωρίς περιεχόμενο.

Τελειώνοντας θέλω να πω ότι κανένας δεν έχει δικαίωμα να παίζει με την τύχη και την ταλαιπωρία μικρών παιδιών και των οικογενειών τους, που θα επωμισθούν τα οικονομικά βάρη.

Παρακαλώ, λίγη σοβαρότητα στο θέμα του Παιδικού Σταθμού Κροκεών

ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ.