Και οι συνταξιούχοι ΕΦΚΑ στο πρόγραμμα «Κοινωνικός Τουρισμός για Όλους».

Μετά από επίμονες προσπάθειες των Συνταξιουχικών Οργανώσεων συμπεριλήφθηκαν και οι συνταξιούχοι ΕΦΚΑ (εκτός ΟΓΑ που έχουν το δικό τους πρόγραμμα) στο πρόγραμμα «Κοινωνικός Τουρισμός για Όλους».

Επίσης για να ικανοποιηθούν οι χιλιάδες που το επιθυμούν δόθηκε άλλη μια παράταση της προθεσμίας υποβολής της αίτησης.

Το Σάββατο, 11 Ιουλίου, θα ολοκληρωθεί η διαδικασία υποβολής αιτήσεων ένταξης στο πρόγραμμα επιδοτούμενων διακοπών «Τουρισμός για Όλους» του υπουργείου Τουρισμού, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη. Από την Πέμπτη, 9 έως και το Σάββατο, 11 Ιουλίου, θα γίνονται δεκτές, ανεξαρτήτως του λήγοντος ψηφίου στον ΑΦΜ, όλες οι αιτήσεις των δικαιούχων.

(Την Τρίτη 7 Ιουλίου, μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους οι δικαιούχοι με 6 ή 7 ως τελευταίο ψηφίο ΑΦΜ. Την Τετάρτη 8 Ιουλίου, οι αιτήσεις ανοίγουν για τους δικαιούχους με ΑΦΜ σε 8 ή 9.

Για περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικές ημερομηνίες αιτήσεων σχετικά με το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» του Υπουργείου Τουρισμού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα και για την αίτηση

εδωΓια περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας τηλεφωνήσετε στο 6988589289 ή να περάσετε από το γραφείο μας 10 – 12 π.μ. Τετάρτη – Πέμπτη ή Παρασκευή