Οι αναβάσεις ξεκινούν με Αχλαδόκαμπο – Με το Νο 30 ο Καπουρελακος

Οι ελληνικές αναβάσεις αυτοκινήτου ξεκινούν κατά το διήμερο 4-5 Ιουλίου από τον Αχλαδόκαμπο, με το Αθλητικό Σωματείο Συνδέσμου Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτων (Α.Σ.Σ.Ο.Α.Α.) να αναλαμβάνει το απαιτητικό εγχείρημα της διοργάνωσης του πρώτου αγώνα της φετινής σεζόν.

Ο 1ος αγώνας προσμετρά τόσο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων αλλά και στο Πρωτάθλημα Ιστορικών Αυτοκινήτων.

Ο αγώνας που έχει ως επίκεντρο την περιοχή της Αρκαδίας και διεξάγεται στην Επαρχιακή Οδό Άργους-Τριπόλεως, αποτελεί σταθερά μια από τις πλέον δημοφιλείς αναβάσεις των τελευταίων ετών στη χώρα μας.

Η Ανάβαση Αχλαδόκαμπου εχει μηκος 6.2 χιλ είναι η μεγαλύτερη στο ημερολόγιο του Πρωταθλήματος και καθώς διαθέτει προδιαγραφές διεθνούς επιπέδου, συνιστά μια ιδιαίτερη πρόκληση για τους οδηγούς.

Με το νούμερο 30 στις πόρτες θα πάρει μερος και ο Καπουρελακος Κωνσταντινος.

Μεσω της ιστοσελιδας krokeai.gr θελει να ευχαριστησει όλους όσους τον στηριζουν και τον βοηθουν σταθερα στην προσπαθεια του.

Τα λιπαντικά Yacco Peter Zacharakis, τον αγωνιστικό εξοπλισμό M. I. T. O Roberto Stefania, τα ανταλλακτικά capspeed , τη μεταφορική εταιρία Samos express κ τους χορηγούς επικοινωνίας την ιστοσελίδα krokeai. gr κ τις Draseis Politon.

Επίσης ευχαριστει Petros Kostouros George Demestichas Γιώργος Πατσουράκος κ όλους τους αφανείς ήρωες αυτής της προσπάθειας για το καλύτερο αποτέλεσμα!