Πήρα ένα γραμμα, γράμμα πικραμένο…. από το facebook

Γραφει ο Λ Σερεμετης
Πήρα ένα γραμμα, γράμμα πικραμένο…. από το facebook που έλεγε: «Καθώς η δημοσίευσή σας παραβιάζει τους όρους της κοινότητάς μας σε ό,τι αφορά το σπαμ, δεν μπορεί να τη δει κανείς άλλος»! Και η ανάρτηση κατέβηκε γιατί λέει ότι υπάρχει πρόβλημα με τα «λάικ», τις κοινοποιήσεις, και την έκταση της δημοσιότητας!
Δημοσιεύεις στο facebook ένα άρθρο σχετικό με τη λαϊκή παράδοση, με τεκμηριωμένα ιστορικά, θρησκευτικά και λαογραφικά στοιχεία, και σου έρχεται αυτή η ειδοποίηση. Μιλάμε για την ανάρτηση με τον Όσιο Παπουλάκη! Δεν ξέρω ποιος κάνει το «σπαμ» και μπλοκάρονται οι δημοσιεύσεις, αλλά θέλω να στείλω τα χαιρετίσματά μου στο facebook!
Δήλωσα ότι δεν συμφωνώ με αυτήν την απόφαση, και μου στείλανε αυτόματα αυτή την απάντηση: «Σας ευχαριστούμε για την απάντησή σας. Θα την αξιοποιήσουμε για τη βελτίωση των μελλοντικών αποφάσεων»! Επειδή συνεχίζετε να μας δουλεύετε ψιλό γαζί, να χέσω τα ευχαριστήριά σας και τις ευαισθησίες σας!
Εγώ θα συνεχίσω να γράφω χωρίς να θίγω κανέναν, και χωρίς να προσβάλλω οτιδήποτε! Ξέρω ότι έχετε πολλά «όπλα»! Ότι μπορείτε να μου αφαιρέσετε το δικαίωμα ανάρτησης δημοσιεύσεων στο Facebook, ή να απενεργοποιήσετε το προφίλ μου προς παραδειγματισμό, και να ασχολείται πια ο κόσμος με λουλουδάκια, αγκαλίτσες και φιλάκια.
Αν πιστεύετε ότι υπάρχει και άμεση απειλή για τη δημόσια ασφάλεια, μπορείτε επίσης να ενημερώσετε και τις διωκτικές αρχές! Με τους όρους χρήστη και τους «κανόνες» σας, κάνατε «νοματαίους» τον κάθε μηδενιστή, που ενώ δεν είναι ικανός, ή δεν θέλει από κακία να προσφέρει στον κόσμο το παραμικρό, θέλει να κρύψει την απουσία του από κάθε τι που συμβαίνει γύρω του με το να μηδενίζει τους άλλους! Να χαιρόσαστε τους κουκουλοφόρους ρουφιάνους σας και τις αρμοδιότητες μπλοκαρίσματος που τους έχετε δώσει, να χαιρόσαστε τους κανόνες σας, και τις «ευαισθησίες» σας για τις ελευθερίες του ατόμου, της ελεύθερης έκφρασης και διακίνησης των ιδεών! Δώσατε λόγο ύπαρξης, χώρο για «δράση», υπόσταση και αξία σ αυτούς που ο λαός τους ονομάζει «μηδενικά»!
Σ αυτούς που αν τους ρωτήσει ο Θεός να του πουν μια επιθυμία τους για να την πραγματοποιήσει, θα του πουν, «να ψοφήσει η γίδα του γείτονα»!