Λ.Σερεμετης : Για να σωθείς, πρέπει και να το θέλεις!

Γραφει ο Λουης Σερεμετης


Βγαίνεις με την «βεβαίωση κυκλοφορίας εργαζομένου» στο χέρι για να πας στη δουλειά σου, ή να ψωνίσεις, και σου την πέφτουν κάτι τύποι που δηλώνουν «μέσα σ’ όλα», και «ψαγμένοι»!

Είναι και ντόπιοι, αλλά και φερτοί από τας Αθήνας, που την τελευταία στιγμή «δραπέτευσαν» για να γλιτώσουν από τον Κορωνοϊό!

Ένας φορτσάτος σήμερα ήρθε και αρχίζει το «κήρυγμα»! «Ρε, ανοίξτε τα στραβά σας να δείτε τι λέει ένας Ισραηλινός σοφός για τα μέτρα σκλαβιάς του Ελληνικού λαού που πήρε ο Μητσοτάκης, και μην ακούτε τον κάθε γιατρουδάκο»! Άι στο γερο διάβολο παιδάκι μου πρωινιάτικα του λέω, και προχώρησα!

Ο «ψαγμένος» είχε μισοδιαβάσει τη συνέντευξη ενός Ισραηλινού επιστήμονα – ιστορικού, άρπαξε από δω και από κει ό,τι ήθελε, και αφού τα ανακάτεψε και τα κόλλησε όπως τον βόλευαν, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι μας φωνάζει ο Ισραηλινός να ξυπνήσουμε επιτέλους γιατί μας έχουν για πειραματόζωα, ότι μας θέλουν πιθήκους, ότι μας παρακολουθούν με τα sms, ότι με τα εμβόλια θα μας βάλουν τσιπάκια και θα «κονομίσουν» οι βιομήχανοι, ότι θέλουν να μας αποπροσανατολίσουν για να περάσουν αντιλαϊκά μέτρα, κ.α, οπότε πρέπει να αντισταθούμε!

Αυτός που μέχρι χτες τους Ισραηλίτες τους αποκαλούσε «Σιωνιστές», που έχουν ως μοναδικό σκοπό ύπαρξή τους τη καταστροφή του Ελληνισμού με κάθε δυνατό μέσο! «Διεθνείς συνωμότες», «πηγή κάθε κακού», που έχουν το φάρμακο για τον καρκίνο και το εμβόλιο για κάθε αρρώστια αλλά τα κρύβουν επίτηδες για να επικρατήσουν στον κόσμο στο τέλος οι Εβραίοι, ότι κανένας ηγέτης τους δεν έχει πεθάνει από καρκίνο, μόνο σκοτωτοί αυτοί πάνε, κ.α!

Όσο κρατάει αυτό το «κίνημα», και όσο το στηρίζουν νέοι άνθρωποι, καταλαβαίνεις ότι τα περιθώρια σωτηρίας στενεύουν!

Το τελικό συμπέρασμα είναι ότι βρισκόμαστε σε διμέτωπο πόλεμο! Και κατά του Κορωνοϊού, αλλά και κατά της βλακείας. Αυτό που μένει να επιβεβαιωθεί και επίσημα είναι ότι μπροστά στον πόλεμο κατά της βλακείας, ο πόλεμος κατά του Κορωνοϊού , θα «μοιάζει με παιδική εκδρομή της πρώτης δημοτικού. Το τρενάκι του τρόμου είναι αυτό που έρχεται», όπως είχε πει χαρακτηριστικά πριν πέντε χρόνια ένας σοφός για κάτι άλλο «σχετικό»!

Δυστυχώς για τότε, το «τρενάκι» ήρθε!

Τώρα αν έρθει και τούτο, αλλοίμονό μας!


Ακολουθήστε το krokeai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις.