Δήλωση Νταλιάνη για το Καρναβάλι Κροκεών

Σχετικά με την παραφιλολογία για την δημιουργία άλλων καρναβαλιών (εκτός του υπαρκτού), σας ενημερώνουμε ότι αυτές τις μέρες όλοι οι δρόμοι οδηγούν στις Κροκεές και το ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΚΡΟΚΕΩΝ είναι ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ!!!

Την ώρα που κάποιοι «περί άλλων τυρβάζετε», το 59ο Καρναβάλι Κροκεών έχει ανοίξει τα φτερά του και βαδίζοντας στα χνάρια της παράδοσής του, υπόσχεται για άλλη μια χρονιά, ζωντάνια, κέφι, καυστική σάτυρα και μια μεγάλη λαϊκή γιορτή, επιβεβαιώνοντας ότι αποτελεί διαχρονικά ένα κορυφαίο πολιτιστικό θεσμό του Δήμου Ευρώτα και όλης της Λακωνίας.

Το Καρναβάλι Κροκεών έχει αποδείξει ότι «έρχεται από πολύ μακριά» και πορεύεται στο μέλλον με σαρκασμό σε αυτούς που κατά καιρούς επιχειρούν να το υποβαθμίσουν.

Έχει καταξιωθεί στη συνείδηση του κόσμου και η συνέχειά του δεν είναι καθοριστικά εξαρτημένη από τη προβολή στα ΜΜΕ ούτε τις εκάστοτε αποφάσεις χρηματοδότησής του από φορείς εξουσίας, γιατί το Καρναβάλι Κροκεών είναι πηγαία έκφραση και θα βρίσκει πάντα τον τρόπο να υπάρχει, να είναι ζωντανό και να «ποιεί το δικό του ήθος» κόντρα στις όποιες «ύβρεις».

Σας προσκαλουμε όλους και θα χαρούμε πολύ να σας δούμε και να συμμετέχετε αν επιθυμείτε στην μεγάλη Καρναβαλική Παρέλαση του 59ου Καρναβάλου Κροκεων την Κυριακή 1η Μάρτη στις Κροκεές Λακωνίας. Είναι υποχρέωση του δημοτικού συμβουλίου Ευρώτα να χρηματοδοτήσει σοβαρά την σημαντικότερη πολιτιστική εκδήλωση τού Δήμου μας.

Δελτίο τύπου ΝΈΟ ΞΕΚΊΝΗΜΑ ΔΉΜΟΥ ΕΥΡΏΤΑ