Πέρασε ένας απο τους χειρότερους προυπολογισμούς του Δήμου Ευρώτα!

Στην πρώτη μας ανακοίνωση για το 2020 θέλουμε να ευχηθούμε Καλή Χρονιά  σε όλους τους δημότες και να τους ενημερώσουμε ότι και φέτος το Δημοτικό Συμβούλιο »έπραξε τα δέοντα» με περίσια τόλμη και θάρος!!

Κάθε τέλος του χρόνου καλείτε το Δημοτικό Συμβούλιο να ψηφίσει τον προυπολογισμό , τα δημοτικά τέλη και το τεχνικό πρόγραμμα του νέου έτους.

Το λαικό εισόδημα που συνεισφέρει κατά 93% στα φορολογικά έσοδα του κράτους καλείτε να ξαναπληρώσει μέσω των ανταποδοτικών τελών και στο Δήμο που κατοικεί!

Οι υπόλοιπες παρατάξεις  αποδέχονται την κατα 62% μείωση της κρατικής χρηματοδότησης για τους Δήμους ,υπερασπίζονται την επιχειρηματική δράση και την ανταποδοτικότητα ως μονόδρομο .

Η δήθεν προοδευτική παράταξη του κ. Νταλιάνη, σε άριστη συνεργασία με τον Δήμαρχο τα ψήφισαν όλα και με τις δικές τους ψήφους πέρασε ένας απο τους χειρότερους προυπολογισμούς του Δήμου Ευρώτα!

Ένας προυπολογισμός με

  • μηδενικά αντιπλημυρικά έργα, σε μια περιοχή που έχει πληγεί αμέτρητες φορές, με τεράστιεςκαταστροφές και απώλεια ανθρώπινης ζωής
  • με αυξημένα κατά 50% τα δημοτικά τέλη για τα καταστήματα της Σκαλας
  • μηδενικές δαπάνες για κοινωνική προστασία αλλά
  • με αυξημένες δαπάνες για δικαστικούς επιμελητές! Μήπως γιατί σκέφτονται να ξεκινήσουν πλειστηριασμούς;
  • παραμονή του ήδη υπάρχοντος σκουπιδότοπου στη θέση Ξηροκάμπια για ακόμα ένα έτος!

Η Λαική Συσπείρωση δηλώνει ότι θα βρίσκεται στο πλευρό τον δημοτών και θα συνεχίσει τον αγώνα μέσα και έξω απο το Δημοτικό Συμβούλιο για να κάνει πράξη τη θέση της ,να είναι η αντιπολίτευση για τα λαικά συμφέροντα και να συμβάλει στο να ανοίξει ο δρόμος για μία κοινωνία που δεν θα υπάρχει εκμετάλευση και να γίνει ο λαός μας αφέντης στον τόπο του και στον πλούτο που παράγει.

Ο επικεφαλής της Λαικής Συσπείρωσης

Γιώργος Κυλάκος