Κωνσταντίνος Κορωνιός : Αναλαμβάνει Αναπληρωτης Διοικητης ΓΝ Λακωνίας (Αποκεντρωμένη Ο.Μ. «Μολάοι»

Ο κ. Κωνσταντίνος Κορωνιός μεγάλωσε, ζει και εργάζεται στη Σπάρτη.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά με ειδίκευση στα Διεθνή Οικονομικά, κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) από το Πανεπιστήμιο Πειραιά, κάτοχος 2ου Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών στο Μάρκετινγκ & Επικοινωνία με Νέες Τεχνολογίες (ΜSc) από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) και διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στο Στρατηγικό Μάρκετινγκ.

Είναι Υπεύθυνος Επικοινωνίας της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Μάνατζμεντ (EURAM – Sport SIG), του κορυφαίου ακαδημαϊκού και επιστημονικού φορέα σχετικά με την επιστήμη της Διοίκησης και του Μanagement στην Ευρώπη, καθώς και ενός από τους πλέον αναγνωρισμένους παγκόσμια.

Έχει συγγράψει πλήθος ακαδημαϊκών άρθρων σε διεθνώς αναγνωρισμένα περιοδικά, κεφάλαια σε διεθνείς συλλογικούς τόμους και έχει πολλαπλές ενεργές συμμετοχές σε διεθνώς αναγνωρισμένα συνέδρια σχετικά με την επιστήμη της Διοίκησης και του Μάρκετινγκ.

Αποτέλεσε πρωτεργάτης για τη διοργάνωση του Spartan Race στη Σπάρτη, ως μέλος της δημοτικής επιτροπής διαβούλευσης, όπου με την γνώση και την εμπειρία του συνέβαλε στην υλοποίηση του αγώνα, μεγιστοποιώντας τα οφέλη για την πόλη και τους δημότες της.

Ομιλεί αγγλικά και γαλλικά.