Γιορτασαν δύο χρόνια αγώνων οι Συνταξιούχοι ΙΚΑ – ΕΦΚΑ Λακωνίας

0
163

Με μεγάλη επιτυχία το Σωματείο μας γιόρτασε (Δευτέρα 5 Νοέμβρη, 2019) τα δύο χρόνια από την επίσημη ιδρυτική του Συνέλευση τον Οκτώβρη το 2017. Δύο χρόνια (και πάνω) γεμάτα από πολλές δραστηριότητες και αγώνες. Στη γιορτή που έγινε στο κατάμεστο γραφείο μας (απέναντι από το ΚΕΠ) στη Σπάρτη έγινε  μια αναδρομή στις δραστηριότητες Συγκεντρώσεις, ενημερώσεις, συσκέψεις, συλλαλητήρια τοπικά αλλά και στην Αθήνα, αποτελούν μία πλούσια παρακαταθήκη και εμπειρία για το μέλλον. Ακολούθησε φαγητό και μουσική.

Μεγάλο ευχαριστώ στους συντελεστές που πρόσφεραν αφιλοκερδώς, φαγητά, ποτά, γλυκά, άλλα υλικά και προ πάντων … εργασία για να πετύχει η εκδήλωση.

Ιδιαίτερα ευχαριστώ στους εξαιρετικούς μουσικούς, Τάσο Σκιαδά και Νίκο Σταυρόπουλο που μας χάρισαν μια ξεχωριστή μουσική εμπειρία.

Φυσικά ευχαριστούμε και όλους τους συναδέλφους και συναδέλφισσες που πήραν μέρος και πρόσφεραν

Η  επόμενες στάσεις είναι (Από κάλεσμα της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων

ΙΚΑ – OAEE – ΔΗΜΟΣΙΟΥ – ΠΟΣΕ ΟΑΕΕ – ΕΛΤΑ – ΟΣΕ –– ΠΕΣ ΝΑΤ– ΠΣΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ – ΠΕΤΟΜ ΤΕΕ – ΠΟΣΕΑ ΕΤΕΑΠ – ΕΣΤΑΜΕΔΕ)  

Α).  Στις 30 Νοέμβρη 2019 σε όλες τις πόλεις της χώρας με θέμα το νέο Νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό  που ετοιμάζει η κυβέρνηση.

Εκτιμώντας ότι το ασφαλιστικό δεν αφορά μόνο τους συνταξιούχους αλλά και τους εργαζομένους  του Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα, τους αυτοαπασχολούμενους, τους νέους και τις νέες.

Καλούμε τις δευτεροβάθμιες οργανώσεις σε κοινό αγώνα.

Β). Σε Πανσυνταξιουχικό – Πανελλαδικό Συλλαλητήριο στις 14 Δεκέμβρη στην Αθήνα και Πορεία στο Μαξίμου στο κ. Πρωθυπουργό.

Περισσότερες πληροφορίες  σε λίγο καιρό..