Νέα επεισόδια δημιούργησαν Ρομά στο κέντρο της Σκάλας.

Συμφωνα με πληροφοριες των κατοικων της Σκαλας ,χθες αργά το βράδυ (Δευτέρα 4/11/2019) νέα επεισόδια δημιούργησαν Ρομά στο κέντρο της Σκάλας.

Ενώ διασκέδαζαν σε μαγαζί ξαφνικά ,όπως μας πληροφορησαν , διαχωρίστηκαν σε αντικρουόμενες ομάδες και άρχισε καυγάς που μεταφέρθηκε εκτός του καταστήματος ,με αποτέλεσμα να προκαλέσουν ζημιές σε αυτοκίνητα και καταστήματα.

Ενώ από το κυνηγητό με τα αυτοκίνητα τους, που ακολούθησε στους δρόμους της Σκάλας κινδύνεψαν ανυποψίαστοι πολίτες.

Η εμφάνιση της Αστυνομίας μετά από λίγη ώρα με έξι οχήματα και με δύναμη περίπου είκοσι ανδρών είχε αποτέλεσμα την σύλληψη τους και την μεταφορά τους στο Α.Τ Ευρώτα (Σκάλα) για τα περαιτέρω προς την δικαιοσύνη.

Είναι το δεύτερο περιστατικό μέσα σε λίγες ημέρες ,εκτός των άλλων παραβατικών συμπεριφορών, που δημιουργεί προβληματισμό και ανησυχία στην τοπική κοινωνία για την εξέλιξη τέτοιων φαινομένων.

Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση και να ζούμε σκηνές τρόμου με κίνδυνο ακόμα και της ζωής μας ,τονίζουν με έμφαση οι πολίτες.

Οι πολίτες της Σκάλας είναι μια φιλήσυχοι κοινωνία και η Πολιτεία πρέπει να λάβει άμεσα μέτρα με την ενδυνάμωση του Α.Τ Ευρώτα σε μέσα και προσωπικό για να σταματήσουν αυτού του είδους παραβατικές συμπεριφορές και γενικά όλες οι έκνομες ενέργειες που δημιουργούν ανασφάλεια και φόβο στην τοπική κοινωνία.

Είναι αναγκαίο πλέον η Πολιτεία να καταλάβει ότι πρέπει να ενεργήσει άμεσα και προληπτικά και να δώσει το μήνυμα της ασφάλειας , της προστασίας της ζωής και της περιουσίας των κατοίκων.

Μία φράση απηχεί το συναίσθημα των πολιτών ‘’ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ’’!