Δυναμικό το παρόν των Κροκεατών για το κλείσιμο της Τράπεζας Πειραιώς.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα η προγραμματισμένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το οριστικό κλείσιμο της Τράπεζας Πειραιώς.

Στους συγκεντρωμένους μίλησαν και ενημέρωσαν ο Δήμαρχος Ευρώτα κ. Δήμος Βέρδος και ο αρχηγός της αντιπολίτευσης κ. Γ. Μαρουδάς.

Τόνισαν ότι ο Δήμος Ευρώτα με ενότητα δεν θα συμπαρασταθεί απλά,αλλά με βάση το ομόφωνο ψήφισμα θα πραγματοποιήσει ενέργειες με τους θεσμικούς παράγοντες της Κυβέρνησης και την κεντρική διοίκηση της Τράπεζας.Στόχος είναι η αποτροπή του κλεισίματος της Πειραιώς στο χωριό.

Είναι μια δύσκολη προσπάθεια γιατί εκτός από το ότι η Τράπεζα λειτουργεί αυτόνομα ως ιδιωτικό πιστωτικό ίδρυμα η πολιτική που ακολουθείται είναι οι συγχωνεύσεις όπως π.χ το κλείσιμο του ενός καταστήματος της Πειραιώς,αλλά και οι άλλες Τράπεζες την ίδια πολιτική αολουθούν με πρόσφατο παράδειγμα το κλείσιμο της Εθνικής Τράπεζας στην Σκάλα..

Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να διεκδικηθεί η παραμονή της Τράπεζας Πειραιώς στις Κροκεές που για δεκαετίες λειτουργούσε ως Αγροτική Τράπεζα.

Διευκρινίστηκε ότι υπό τις παρούσες συνθήκες είναι από δύσκολα έως αδύνατο να εγκατασταθεί άλλη Τράπεζα στις Κροκεές.

Το νέο ραντεβού διαμαρτυρίας δόθηκε για την ερχόμενη Τρίτη 8/10/2019 μπροστά στη Τράπεζα στις Κροκεές,όπου θα εξυπηρετήσει τους συναλλασσόμενους για τελευταία φορά έως τις 11 π.μ.


Ακολουθήστε το krokeai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις.