Πότε και που θα ορκιστούν οι νέοι δήμαρχοι στη Λακωνια

0
351

Από την Δευτερα 26 Αυγούστου ανοίγει για τη Λακωνια και τους 5 συνολικά Δήμους που την απαρτίζουν ο κύκλος των ορκωμοσιών των νέων δημάρχων και των δημοτικών τους συμβουλίων.

Τη διαδικασία ανοίγει ο Δήμος Ανατολικης Μανης και κλείνει με την ορκωμοσία στο Δήμο Ευρωτα.

Ανοιχτό παραμένει μέχρι στιγμής για το Δημο Ελαφονησου ο χώρος διεξαγωγής της τελετής.

Αναλυτικα : [συμφωνα με τα δελτια τυπου]

Η ορκωμοσία στον Δήμο Ανατολικής Μάνης θα τελεστεί απο τον Μητροπολίτη Μάνης κ. Χρυσόστομο την Δευτέρα 26 Αυγούστου το απόγευμα στο Κέτρο Πολιτισμού Γυθείου.


Την Τετάρτη 28 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Μονεμβασίας, όπως αυτό προέκυψε από τις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου.

Η τελετή θα φιλοξενηθεί στο χώρο του δημοτικού κλειστού Γυμναστηρίου Μολάων, ώρα 7 το απόγευμα και γίνεται σύμφωνα με τις διατάξεις του αρ. 52 του Ν. 3852/2010 όπως ισχύει.


Σας ενημερώνουμε, ότι η τελετή ορκωμοσίας του νεοεκλεγέντα Δημάρχου κ. Πέτρου Δούκα,των νεοεκλεγέντων Δημοτικών Συμβούλων και των Προέδρων και των μελών των Συμβουλίων Κοινοτήτων, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Αυγούστου 2019 και ώρα 19.00 στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.


Την Κυριακή 25 Αυγούστου 2019 η τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου Ευρώτα

Σας προσκαλούμε στην δημόσια τελετή ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Ευρώτα την Κυριακή 25 Αυγούστου 2019 και ώρα 20:45 στο Πνευματικό Κέντρο Σκάλας.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί παρουσία του Μητροπολίτη Μονεμβασίας & Σπάρτης κ.κ. Ευσταθίου.