Ευχαριστίες Πέτρου Δούκα στο ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

0
119

Με μία ανάρτηση στην προσωπική σελίδα του στο facebook ο νέος δήμαρχος Σπάρτης κ. Πέτρος Δούκας θέλησε να εκφράσει τις ευχαριστίες του στο ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για τις σημαντικές δωρεές που προτίθεται να κάνει στη Σπάρτη.

Η σχετική ανάρτηση:

ΘΕΡΜΑ Σ Υ Γ Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ι Α στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για την ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ Εκδήλωση στη Βαμβακού και για όλο το Vamvakou Revival Project, που θα λειτουργήσει και σαν οδηγός ζωντάνιας και επανακατοίκησης και για άλλα όμορφα χωριά!

•Επίσης θερμά συγχαρητήρια και ευχαριστίες για την ανάληψη του σχεδιασμού (από τον Renzo Piano) και της χρηματοδότησης της κατασκευής νέου υπερσύγχρονου Νοσοκομείου Σπάρτης, δίπλα στο παλιό!!
•Και για τη απόφαση του Ιδρύματος για τη χρηματοδότηση της ανακατασκευής του παλαιού αρχαιολογικού Μουσείου, ώστε να μπορούν οι χιλιάδες επισκέπτες να απολαμβάνουν τη αρχαία Σπαρτιατική κληρονομιά, μέχρι να υλοποιηθεί κάποια πιό μόνιμη και σύγχρονη και επαρκής λύση!
•Και για την απόφαση του Ιδρύματος να χρηματοδοτήσει, τη κατασκευή μιάς μοναδικής Σχολής Βυζαντινής Μουσικής και Σχολής Αγιογραφίας, μαζί με τον ακούραστο Δεσπότη μας!

Θα είμαστε δίπλα τους!