Ο Κροκεατικος θα μείνει η μοναδική ομάδα χωρίς γήπεδο!

Γραφει ο Χρ.Κωνστιαντος

Λενε πως μια εικονα ισοδυναμει με χιλιες λεξεις και κατι αναλογο συμβαινει και στην περιπτωση του γηπεδου Κροκεων που θυμιζει πλεον ενα εγκαταλελειμμενο μερος που καποτε εκει παιζοταν ποδοσφαιρο.

Εικονα  πληρους εγκαταλειψης που στενοχωρουν και πικραινουν οχι μονο τους ανθρωπους των Κροκεων,αλλα και οσους αγαπουν πραγματικα το ποδοσφαιρο.

Με το γηπεδο των Κροκεων να μην πληροι τις απαραιτητες προδριαγραφες που θελει το πρωταθλημα και η ομαδα του Ιστορικου Κροκεατικου [ετος ιδρυσης 1930] τα τελευταια χρονια [απο την περιοδο 2013-2014 και μεχρι σημερα ] να προπονειται στις Κροκεες εχοντας ομως ως εδρα για τους επισημους αγωνες του πρωταθληματος την Γραμμουσα ,το Δαφνι και την Στεφανια.

Το θεμα του γηπεδου αποτελει εδω και 6 χρονια ενα μειζον θεμα τοσο για την ομαδα οσο και για την τοπικη κοινωνια των Κροκεων με τις εξαγγελιες  και τις υποσχεσεις για την ανακατασκευη να μενουν εως τωρα στα λογια και τις προσπαθειες των ανθρωπων της διοικησης να βρεθει μια λυση να πεφτουν καθε φορα στο κενο.

Το θεαμα σιγουρα ειναι ιδιαιτερο λυπηρο και θα πρεπει να βρεθει αμεσα μια λυση.

Η λειτουργια ξανα του γηπεδου αποτελει ονειρο παλιων αλλα και τωρινων ανθρωπων της ομαδας καθως επισης και πνοη για την αναβαθμιση του αθλητισμου στην νεα γενια της περιοχης των Κροκεων.


Ακολουθήστε το krokeai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις.