Κυριακή, Ιούλιος 21, 2019
Αρχική ΛΑΚΩΝΙΑ ΔΗΜΟΙ ΛΑΚΩΝΙΑΣ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δήλωση του Τάκη Καρρά για την συμμετοχή του στο Περιφερειακό Συμβούλιο

Δήλωση του Τάκη Καρρά για την συμμετοχή του στο Περιφερειακό Συμβούλιο

0
175

Πολλά ακούστηκαν για την συμμετοχή μου στο Περιφερειακό Συμβούλιο χθες την Τρίπολη από κάποια περιφερειακά μέσα ενημέρωσης.

Η θέση του εκλεγμένου συμβούλου δίνεται από τους πολίτες σύμφωνα με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που έχει ο καθένας και αφαιρείτε μόνο από αυτούς.

Οι υποχρεώσεις του, καθορίζονται σύμφωνα με τον νόμο και τον Κανονισμό Λειτουργίας του Περιφερειακού συμβουλίου.

Όπως,έχει δηλώσει(9.3.19) ο κ.Νίκας Παναγιώτης υποψ.Περιφερειάρχης «Οι Περιφερειακοί σύμβουλοι αποφασίζουν κατά συνείδηση ως έχουν υποχρέωση» ,
δίνει ξεκάθαρα το μήνυμα της αυτοτέλειας της λειτουργίας όλων εκείνων των Περιφερειακών συμβούλων που τυγχάνουν και υποψήφιοι στο συνδυασμό «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο»

Άρα,που το μεμπτό η συμμετοχή μου στο Περιφερειακό Συμβούλιο;

Προσωπικά δεν είχα δεχτεί καμία οδηγία για συμμετοχή ή μη στη συνεδρίαση του Περιφερειακού συμβουλίου και έπραξα και θα πράξω μέχρι 31.8.19 ως οφείλω το αυτονόητο, συμμετέχοντας στις συνεδριάσεις του.

Γιατί,τόση κουβέντα στο πρόσωπο μου;

Και κάτι τελευταίο για ενημέρωση όλων:

Ουδέποτε, δέχτηκα καμία παρέμβαση από πολιτικό πρόσωπο ,ούτε από το πολιτικό μου φορέα που είμαι μέλος ,να αποχωρήσω από την «Νέα Πελοπόννησο» του Π.Τατουλη αλλά όπως ήδη το έχω κάνει γνωστό σε ΜΜΕ , ήταν προσωπική μου επιλογή όπως και αυτή να μετέχω και να αγωνίζομαι δίπλα στο κ. Νίκα Παναγιώτη «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο» .