Γνωμοδότηση της ΠΕ Λακωνίας για τη λαϊκή σε Ν. Κόσμο και Λάκκα ζητουν οι εκπροσωποι των επιτροπών των κατοίκων

0
49

Για το θέμα της λειτουργίας της Λαϊκής Αγοράς Σπάρτης στις συνοικίες του Νέου Κόσμου και της  Λάκκας Σπάρτης, οι Επιτροπές Κατοίκων των παραπάνω περιοχών ζητουν την αμεση γνωμοδότηση της Επιτροπή Λαϊκών Αγορών ΠΕ Λακωνίας.

Σε επιστολή τους προς τον πρόεδρο της Επιτροπής Λαϊκών Αγορών ΠΕ Λακωνίας κ. Ιωάννη Τζεφεράκο, οι εκπρόσωποι , Βαγγέλης Μητράκος  (Ν. Κόσμος Σπάρτης) και Σπυρ. Κωνσταντάκης (Λάκκας), αναφέρουν:

κ. Πρόεδρε

Σας παρακαλούμε όπως , το ταχύτερο δυνατόν , συγκαλέσετε την Επιτροπή Λαϊκών Αγορών ΠΕ Λακωνίας , προκειμένου , στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της , να γνωμοδοτήσει για το θέμα της λειτουργίας της Λαϊκής Αγοράς Σπάρτης στις συνοικίες του  Νέου Κόσμου και της  Λάκκας  Σπάρτης , σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 654/06-12-2018 θετική απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Σπάρτης , η οποία ελήφθη μετά από ενυπόγραφο αίτημα  χιλιάδων  κατοίκων των συνοικιών αυτών και στο οποίο συνηγόρησαν η Τροχαία Σπάρτης , η Δημοτική Ενότητα Σπάρτης και η Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Σπάρτης .

Οι κάτοικοι των δυο μεγάλων συνοικιών της πόλης περιμένουν ΚΑΙ τη δική σας θετική γνωμοδότηση , έτσι ώστε να λάβουν τέλος οι απαιτούμενες τυπικές διαδικασίες και να υλοποιηθεί  το παλλαϊκό αίτημα των κατοίκων , που προσβλέπουν όχι μόνο στην εξυπηρέτηση των αναγκών τους αλλά και  στην ανάπτυξη και την  ποιοτική αναβάθμιση της ζωής των συνοικιών τους .