Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση στη Λακωνία

0
848

Τους υποψηφίους Δημάρχους με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης στη Λακωνία παρουσίασε το πρωί της Πέμπτης 27 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάρτης, η Τομεακή Επιτροπή Λακωνίας του ΚΚΕ.

Στην παρουσίαση παρευρέθηκε και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου και υποψήφιος Περιφερειάρχης Νίκος Γόντικας.

Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ με το Ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης θα είναι:

  1. Για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, υποψήφιος περιφερειάρχης θα είναι ο Νίκος Γόντικας, 62 ετών, εφοριακός, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ, περιφερειακός σύμβουλος από το 2010.
  2. Για το Δήμο Σπάρτης, υποψήφιος δήμαρχος θα είναι ο Βουνάσης Αλέκος, 64 ετών, γιατρός ακτινοδιαγνώστης, διευθυντής ακτινολογικού εργαστηριού της νοσηλευτικής μονάδας Σπάρτης του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας, αντιπρόεδρος γιατρών ΕΣΥ Λακωνίας, μέλος του ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Σπάρτης, δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Σπάρτης.
  3. Για το Δήμο Ανατολικής Μάνης, υποψήφιος δήμαρχος θα είναι ο Αναστασάκος Δημήτρης, 38 ετών, Ξυλουργός, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Γυθείου, μέλος της Διοίκησης του Πολιτιστικού συλλόγου Μαυροβουνίου.
  4. Για το Δήμο Ευρώτα, υποψήφιος δήμαρχος θα είναι ο Κυλάκος Γιώργος, 53 ετών, Αρτοποιός, Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Ευρώτα.
  5. Για το Δήμο Μονεμβασίας, υποψήφια δήμαρχος θα είναι η Αναγνωστοπούλου Ελένη, 59 ετών, συνταξιούχος εκπαιδευτικός, Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Μονεμβασίας